Adi Luca, milionarul timisorean care a detinut ziarul Prima Ora, otravit cu mercur de fosta iubita! Parchetul Timis a deschis o ancheta

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au inceput ancheta intr-un dosar de tentativa de omor calificat, in care o cerceteaza pe Andreea Coman, fosta Miss Supranational Europe 2018, care este acuzata ca ar fi incercat sa-l ucida, prin otravire, pe milionarul timisorean Adrian Luca.


Fostul patron al ziarului Prima Ora isi acuza fosta iubita, in mai multe plangeri penale, de tentativa de omor, dar si de  inselaciune, santaj si imbogatire fara justa cauza, reclamand faptul ca diva din Pitesti l-ar fi sedus, dupa care a profitat material de generozitatea sa.

In acest context plin de iubire, omul de afaceri banatean i-ar fi cumparat un apartament in valoare de aproximativ 800.000 de euro, o masina de lux si i-ar fi donat 300.000 de euro, bani necesari achizitionarii de mobila.

Dupa ce a primit aceste cadouri costisitoare, frumoasa Andreea ar fi decis sa puna punct relatiei, moment in care Adi Luca s-ar fi decis sa o actioneze in judecata si sa ceara restituirea banilor. Aceasta relatie s-ar fi consumat, din 2018, in timp ce Adi Luca era casatorit cu Ana, o notarita din Dumbravita.

In plangerea depusa la parchet, Adrian Petru Luca spune ca a cunoscut-o pe Andreea Coman in 2018, dupa ce tanara tocmai castigase concursul de frumusete Miss Supranational Europe.

Dupa o relatie fierbinte, pigmentata cu cadouri scumpe, undeva, la inceputul lunii septembrie a anului 2020, milionarul ar fi inceput sa se simta foarte rau, motiv pentru care si-ar fi facut un set de analize la o clinica privata.

In urma testelor medicale, in sangele sau  s-ar fi descoperit o mare cantitate de mercur. A avut nevoie de tratament de urgenta, fiind la un pas de moarte. Avea, insa, sa ramana cu sechele! Metalul toxic i-ar fi afectat auzul, vazul, dar si sistemul nervos. Sesizati asupra acestui caz, procurorii au deschis un dosar penal pe numele Andreei Coman pentru tentativa de omor calificat.

Adrian Petru Luca a castigat zeci de milioane de euro din specularea terenurilor din Timis si Arad, aflate pe traseul autostrazii A1, pe care le-ar achizitionat de la tarani, la preturi de nimic. In 2009 s-a casatorit cu Ana, absolventa de Drept, careia i-a deschis un birou notarial in localitatea Dumbravita. Milionarul a ales sa organizeze nunta intr-un hotel de lux din Monte Carlo, alaturi de 100 de invitati.

Nuntasii au fost adusi cu un avion inchiriat de Luca special pentru acest eveniment, pentru care a platit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde pretul unei camere porneste de la 600 de euro, dar poate ajunge si pana la 3.000 de euro.

In cazul in care va fi gasita vinovata, fosta Miss Europe 2018 risca ani grei de inchisoare. (V.E.)

One thought on “Adi Luca, milionarul timisorean care a detinut ziarul Prima Ora, otravit cu mercur de fosta iubita! Parchetul Timis a deschis o ancheta

Leave a Reply