Nou director interimar la Directia de Asistenta Sociala Timisoara! Contractul de munca al Rodicai Surducan, desfacut de primarul orasului

Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara va avea, din 1 februarie, un nou director interimar. Esztero Emese (foto, stanga) lucreaza in cadrul Directiei de Asistenta Sociala Timisoara de 21 de ani, iar de 3 ani coordoneaza Serviciul Management de caz pentru copil si familie. Este absolventa a Facultatii de Asistenta Sociala si detine un master in Supervizare in sanatate mintala si asistenta sociala.


Ea va ocupa interimar aceasta functie pana la organizarea unui concurs deschis pentru ocuparea acestui post. Primarul Municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a semnat luni, 31.01.2022, desfacerea contractului cu Rodica Surducan, cu acordul ambelor parti. Ea detinea aceasta functie din 2017.

Anterior, Directia de Asistenta Sociala Comunitara din cadrul Primariei Timisoara a fost condusa de Maria Stoianov, pana in momentul in care consilierii locali au fost de acord cu o propunere venita din partea Executivului municipalitatii, aceea de a desfiinta toate structurile implicte in activitatea de asistenta sociala si de a crea o directie noua in primarie.

Sefa a fost promovata Rodica Surducan, la vremea respectiva, sotia lui Dorel Cojan, cel care ocupa functia de sef al Politie Locale Timisoara si era omul de incredere al primarului Nicolae Robu. (Mara Ion)

Leave a Reply