Marea deschidere a Targului Liceelor Timisene, la Nitchidorf, unde are loc evenimentul „Traditii – Obiceiuri – Briefing” (P)

Inspectoratul Scolar Judetean Timis si firma de IT Sapphire Romania, in parteneriat cu Flight Festival, Universitatea de Vest din Timisoara si Primaria Nitchidorf, organizeaza evenimentul de lansare a Targului Liceelor Timisene, respectiv Marea Deschidere “Traditii – Obiceiuri – Briefing”.


Evenimentul se va desfasura joi, in data de 24 februarie, de la ora 11, atat fizic, cat si virtual, live pe pagina de facebook Targul Liceelor Timisene.

Vor fi prezenti, in sala, voluntarii targului, elevii de la Nitchidorf, din alte 3 sate apropiate si de la Liceul Nikolaus Lenau Timisoara.

Vom fi primiti la Nitchidorf cu colac si sare, o traditie extrem de apreciata in tara noastra. Dezvoltam multiculturalitatea prin programul artistic care va fi unul divers, continand prezentare de traditii specifice zonei, dansuri din cultura germana si romaneasca, auditii.

De asemenea, vom avea o zona gastronomica compusa din preparate specifice mediului rural, cu dorinta de a arata elevilor din zona urbana ce frumoasa e viata chiar si la tara!”, spune Vlad Sarca (foto 2).

Prima editie online a Targului Liceelor Timisene, cea din 2021, a marcat inovatia in domeniul educatiei si a adus cele mai complexe functionalitati din Romania.

De asemenea, editia din Timis a fost si cea mai populara din tara, cu un impact estimat de peste 150.000 oameni si peste 10.000 elevi si parinti ajutati. (I.P.)

Leave a Reply