FLAGRANT! Filajul de la BOS Timisoara, suport de specialitate pentru retinerea a doi traficanti de droguri care aveau asupra lor 8 kg de cannabis

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus, ieri, retinerea pentru o perioada de 24 de ore a doi inculpati cercetati pentru savarsirea infractiunilor de introducere in tara de droguri de risc si trafic de droguri de risc.


Masura a fost dispusa dupa ce, la aceeasi data, inculpatii au fost prinsi in flagrant, in municipiul Cluj, avand asupra lor cantitatea de 8 kilograme de canabis, actiune realizata de impreuna cu ofiterii de politie din cadrul B.C.C.O. Alba Iulia.

In cauza s-a retinut faptul ca inculpatii au introdus in tara, prin intermediul unei societatii de coletarie, un colet cu tara de provenienta Spania in care erau disimulate drogurile de risc.

Cantitatea de 8,00 kilograme canabis ridicata in cauza are o valoare de aproximativ 400.000 lei. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Alba, sesizat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia, a admis propunerea de arestare preventiva a inculpatilor pentru o perioada de 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul B.C.C.O. Alba Iulia. Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operatiuni Speciale Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply