Growing UP la Universitatea Politehnica Timisoara. Expozitie de corpuri de iluminat si masti pentru plante, lucrari de seminar ale studentilor de la Arhitectura si Urbanism (P)

Biblioteca Universitatii Politehnica Timisoara si Facultatea de Arhitectura si Urbanism, specializarea Mobilier si Amenajari Interioare, au organizat vineri, 4 martie 2022, vernisajul expozitiei “Growing Up”.


Expozitia prezinta lucrarile de seminar ale studentilor anului III de la specializarea Mobilier si Amenajari Interioare a Facultatii de Arhitectura si Urbanism din cadrul UPT, de la disciplinele Design Industrial si Luminotehnica.

Ambele materii si-au propus realizarea de prototipuri ale unor obiecte de design, reprezentand ambalaje si masti pentru plante de mici dimensiuni si corpuri de iluminat.

Circa 25 de studenti si-au expus lucrarile in holul central al Bibliotecii UPT. Prin tema stabilita, legata si de perioada pandemica prin care au trecut, acestia au urmarit, pe de o parte, sa aduca natura mai aproape si sa o integreze amenajarea interioara, iar pe de alta parte, sa adapteze corpurile de iluminat din casa si, astfel, sa le dea o noua perspectiva.

Cadre didactice coordonatoare, care s-au ocupat si de organizarea expozitiei sunt: sl.dr.arh. Otilia Tudoran, titular disciplina Design Industrial, si sl. dr. arh. Beatrice Lucaci, titular disciplina Luminotehnica.

Expozitia va ramane si va putea fi vizitata, in holul central al Bibliotecii UPT, pana in data de 18 martie 2022. (I.P.)

Leave a Reply