Superbet nu mai pariaza pe Pancu! „Acolo poti sa omori femeile, oricand!”, a elogiat fotbalistul traditiile din Cecenia, declarandu-se un admirator al liderului Ramzan Kadirov

Compania Superbet a reziliat contractul de imagine cu Daniel Pancu, dupa ce fostul fotbalist l-a elogiat pe liderul cecen Ramzan Kadirov, aliat al lui Putin in razboiul din Ucraina, si a povestit cu admiratie cum cecenii isi omoara femeile


Compania Superbet anunta incheierea oricarei colaborari cu fostul fotbalist Daniel Pancu, incepand de sambata, dupa ce acesta a vorbit in termeni elogiosi intr-un interviu, despre liderul cecen Ramdan Kadirov, aliat al lui Vladimir Putin in razboiul din Ucraina, transmite agentia News.ro.

Intrebat ce l-a socat in Cecenia si daca avem ceva de invatat de la ei, Daniel Pancu a raspuns: „Acolo poti sa omori femeile oricand! Nu neaparat ca sunt de acord cu asa ceva, dar mi se pare ca ei isi pastreaza niste traditii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viata! Nu putem sa mai fim niciodata ca ei”.

„In urma unor declaratii publice care contravin in totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunta incheierea oricarei colaborari cu Daniel Pancu, incepand de astazi, 5 martie a.c. Ne delimitam cu fermitate de orice fel de declaratii care, din ignoranta sau rea vointa, nu tin cont de dramele traite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimitam de declaratiile cu privire la comentariul in care Daniel Pancu face referire la modul de a intelege traditiile, asociindu-le cu acte de violenta impotriva femeilor”, anunta Superbet.

De asemenea, toate campaniile in care este utilizata imaginea lui Daniel Pancu au fost oprite de la difuzare.

„Din considerente tehnice, pot exista unele intarzieri in implementarea acestei decizii, dar toti partenerii nostri din media ne-au asigurat ca vor pune in practica hotararea noastra in cel mai scurt timp”, precizeaza Superbet,

Compania subliniaza ca echipa Superbet este fondata pe un set de valori fundamentale, incompatibile cu violenta, de orice fel, iar „toate declaratiile lui Daniel Pancu sunt un derapaj major de la acest set de valori”.

Daniel Pancu a declarat intr-un interviu pentru Fanatik ca, dintre toti oamenii puternici pe care i-a intalnit in viata sa, Ramzan Kadirov l-a impresionat cel mai mult. „Il respect enorm pe Ramzan Kadirov”, a subliniat Pancu, precizand ca vorbeste despre el, „ca om”. (C.R.)

Leave a Reply