Cu compresorul sub cascheta! Un politist de la Sectia 4 Cluj-Napoca a fost prins de agentii de securitate in timp ce fura dintr-un magazin de bricolaj

Un agent de politie din Cluj-Napoca a fost prins la furat intr-un magazin de bricolaj. Nu a contat faptul ca era in uniforma, nici ca marele magazin era impanzit de camere de supraveghere, acesta s-a autoservit cu marfa si a incercat sa plece fara a plati.


Politistul a fost vazut pe camerele de supraveghere de catre agentii de securitate din cadrul magazinului de bricolaj din Cluj-Napoca, care nu au stat pe ganduri si l-au imobilizat in momentul in care a incercat sa iasa pe usa. La perchezitie, au descoperit ca acesta reusise sa ascunda sub cascheta un compresor.

Politistii ajunsi la fata locului – practic colegi ai hotului – l-au retinut pentru 24 de ore.

Tanarul hot este agent de politie la Sectia 4 din Cluj-Napoca, si a mai avut probleme cu superiorii dupa ce acum cativa ani si-a batut nevasta cu o bata.

Nu din lipsa banilor a furat din magazinul de bricolaj…

Agentul incaseaza lunar in jur de 4.000 lei in mana, plus ca este proprietarul mai multor apartamente in Cluj-Napoca.

Gestul sau este inexplicabil pentru cei care il cunosc, fiind mai degraba o problema medicala. Este posibil ca tanarul sa sufere de cleptomanie, boala care l-ar pune la adapost de eventuale consecinte penale ale gestului sau.

Se pare ca nu este la prima abatere. In urma cu doi ani de zile, a fost prins intr-un alt magazin de bricolaj, in timp ce fura doua flexuri!

Politistul va fi prezentat, acum, magistratilor din Cluj-Napoca cu propunerea de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply