Un nou serviciu electronic al ANAF! Finantistii vor sustine SEMINARII WEB, pentru informarea contribuabililor pe diferite teme de interes (P)

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care va fi pus la dispozitia contribuabililor incepand cu luna mai 2022. Prin intermediul acestui serviciu, unitatile fiscale vor sustine sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes.


In luna mai 2022, temele seminariilor vor viza, in mod exclusiv, completarea si depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice – formular 212.

Reamintim ca, pentru completarea si depunerea declaratiei unice, contribuabilii pot obtine informatii si astfel:

– apeland Serviciul central de asistenta telefonica a contribuabililor –    Call – center, la numarul de telefon 031.403.91.60;
– prin e-mail, accesand Formularul de contact disponibil pe portal  https://www.anaf.ro/asistpublic/ si in serviciul Spatiul Privat Virtual;
– urmarind canalul de Youtbe al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declaratiei unice.

Lista seminariilor ce se vor sustine lunar si link-ul pentru inscrierea participantilor se vor publica pe site-ul ANAF in sectiunea Asistenta contribuabili – Servicii oferite contribuabililor. (ANAF – Serviciul comunicare, relatii publice si mass media)

Leave a Reply