Politistii locali din Timisoara, implicati in curatenia orasului nu numai prin amenzi, ci si prin participarea la actiuni voluntare de strangere a deseurilor

Politia Locala Timisoara a organizat, in cursul zilei de sambata, 14 mai, o actiune voluntara de igienizare a unor zone din oras, la care au participat efective de politisti locali aflati in timpul liber, reprezentanti ai Primariei Municipiului Timisoara, ai ADID Timis si ai Retim.


Cei aproximativ 30 de participanti au stabilit sa se intalneasca in zona Calea Sagului, fiind igienizata zona sensului giratoriu de la Leroy Merlin si strada Traian Vuia, fiind stransa cantitatea de aproximativ 12 mc de deseuri…

Scopul actiunii a fost, in primul rand, acela de a da un exemplu, pentru ca si alte institutii, organizatii si simpli cetateni sa se implice in astfel de activitati, dar si pentru a arata grija pentru mediu a participantilor, nu numai prin aplicarea de sanctiuni, ci si prin implicarea in curatenia orasului.

Urmatoarea actiune va fi organizata in zona Calea Aradului, fiind vizate intrarile in municipiul Timisoara. Politia Locala multumeste tuturor celor care si-au rupt din timpul lor pentru a avea un oras mai curat si ii invita pe toti cei care vor sa se alature pe viitor unor astfel de actiuni sa participe atunci cand vor fi anuntate. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta operativa)

Leave a Reply