O tanara refugiata din Ucraina, „ispita” blonda care a distrus casnicia sotilor din Anglia care au primit-o in gazda. Barbatul si-a parasit familia si a plecat cu Sofia

Britanica Lorna Garnett a vorbit pentru presa din Anglia, dupa ce a fost parasita de sot pentru o tanara ucraineanca refugiata, pe care a primit-o in casa sa.


Sofia Karkadym este numele ucrainencei care a reusit in 10 zile sa strice o casnicie de 10 ani. Astfel, la inceputul lunii mai, blonda refugiata a fost primita in locuinta lui Tony Garnett si a sotiei sale Lorna, care au impreuna si doi copii.

Cele doua femei n-au rezistat mult timp impreuna, Sofia fiind nevoita sa plece din locuinta aflata in orasul Bradford dupa o cearta dintre ucraineanca din Lvov si gazda sa.

Ei bine, surpriza a venit de la Tony, barbatul de 29 de ani hotarandu-se sa o urmeze pe Sofia si sa-si paraseasca familia.

Lorna a declarat ulterior ca Sofia „si-a pus ochii de la inceput pe Anthony, a decis ca il vrea si l-a luat”.

Ea a adaugat: „Nu i-a pasat de devastarea care a fost lasata in urma. Tot ce stiam s-a rasturnat in decurs de doua saptamani”.

„Am decis ca este corect sa pun un acoperis deasupra capului cuiva si sa-l ajut atunci cand are nevoie disperata. Si asa m-a rasplatit Sofia pentru ca i-am dat o casa”, a concluzionat britanica.

Contactata de presa pentru o reactie, Sofia spune ca, impreuna cu Tony, isi traieste propria „poveste de dragoste”, in ciuda durerii pe care a provocat-o. (E.T.)

Leave a Reply