Executorii judecatoresti din Romania si-au ales noii conducatori! Camera de pe langa Curtea de Apel Timisoara, niciun reprezentant in structurile de conducere ale UNEJ

Executorii judecatoresti din Romania si-au ales noua echipa de conducere, in cadrul celui de-al XXII-lea Congres al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti (UNEJ) din Romania, care s-a desfasurat, in 20.05.2022, la sediul UNEJ, dupa doi ani de restrictii si conditii speciale impuse de autoritati pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus Covid-19.


Potrivit unui comunicat al UNEJ, data alegerilor pentru noua conducere a executorilor judecatoresti a fost stabilita de catre Consiliul UNEJ, dupa expirarea celor doua mandate de presedinte exercitate de catre executorul judecatoresc Marius Iacob Morari.

Astfel, in urma voturilor exprimate, in functia de presedinte a fost ales Dragos-Theodor Ivanovici, reprezentantul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Craiova in Consiliul UNEJ. In functiile de vicepresedinti au fost alesi Alexandru Ailincai (reprezentantul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in Consiliul UNEJ) si  Bogdan Maghiar (reprezentantul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti in Consiliul UNEJ).

In functia de director al Centrului National de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti din Romania a fost reales executorul judecatoresc Eugen Huruba, presedinte al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Targu Mures, iar in functia de secretar al Centrului de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti a fost reales executorul judecatoresc Pavel Bebi, membru al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.

De asemenea, au fost alesi membrii Comisiei Superioare de Disciplina, ai Consiliului de Conducere al Casei de Asigurari a Executorilor Judecatoresti si ai Comisiilor de cenzori ai UNEJ si ai Casei de Asigurari a Executorilor Judecatoresti. (I.P.)

Leave a Reply