CCIAT invita firmele timisene la o misiune economica in Bosnia si Hertegovina (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Bosnia si Hertegovina, pregateste participarea unei delegatii de afaceri timisene din Romania la o misiune economica care va avea loc la Tuzla – Federatia Bosniei si Hertegovinei si Districtul Brčko, in perioada 11-13 iulie 2022.


Tuzla este cel mai important centru industrial din BiH, printre ramurile industriale de varf fiind cea chimica (organica si anorganica), miniera si energetica. Este cel mai mare generator de energie electrica si singurul producator de sare si material antiderapant din BiH.

Ariile industriale in care firmele locale din Tuzla detin o bogata expertiza sunt industria auto (elemente din plastic si din componenta motorului), chimica, lemnoasa (mobilier), textila, marochinarie. Este un mare interes interes pentru dezvoltarea cooperarii in domeniul zootehniei si industriei de procesare a alimentelor cu know-how romanesc.

Companiile din Districtul Brčko activeaza cu precadere in sectoarele agricultura, zootehnie, industria manufacturiera (zahar, ulei, morarit, tamplarie de aluminiu si PVC), transporturi si industria mobilei.

La cele doua evenimente, vor participa Ambasadorul Romaniei in Bosnia si Hertegovina, E.S. Anton Pacuretu, si dna Balla Tullia-Imol, Ministru Consilier in cadrul Ambasadei Romaniei in Republica Serbia.

Participarea este de 200 euro/pers. (membri CCIAT) si 215 euro+TVA /pers. (nemembri CCIAT).

Pretul include:
• Deplasare cu microbuz pe ruta Timisoara -Tuzla – Brčko – Timisoara;
• Participare la parteneriatul de afaceri organizat de Camera Economica a Cantonului Tuzla;

  • Participare la discutii de afaceri si sesiune de networking organizate de Camera de Comert a Districtului Brčko;
    • Cazare doua nopti in hotel 4* (loc in camera dubla, mic dejun inclus) in Tuzla;
    • Servicii de asistenta CCIAT.

Confirmarea participarii si specificarea domeniului de interes la adresa de e-mail: lbarbu@cciat.ro. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, Laura Barbu – consultant cameral.

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply