Vino sa vezi cum functioneaza motoarele electrice, la Iulius Town Timisoara, in cadrul eXPO World Tour 2022! (P)

Focusul marilor companii din lume, in aceasta perioada, este pe implementarea strategiilor de sustenabilitate, reducerea poluarii, dar si tranzitia spre vehicule electrice sau hibrid.


La Iulius Town, compania ZF R&D Tech Center, parte din Grupul ZF, unul dintre liderii mondiali ca furnizor in domeniul automotive, ce livreaza solutii pentru mobilitate electrica, organizeaza expozitia eXPO World Tour 2022. ZF R&D Tech Center are sediul in cladirea United Business Center 2 din ansamblul mixed-use Iulius Town.

In perioada 12 – 14 iulie, in Iulius Town, zona Intersport, are loc eXPO World Tour 2022, unde sunt expuse diverse piese care compun sistemele electrice ale automobilelor sustenabile.

Pentru a fi cu adevarat durabile, sistemele de actionare electrica trebuie sa fie extrem de eficiente din punct de vedere energetic pentru fiecare domeniu in care sunt aplicate. Astfel, in cadrul expozitiei, curiosii vor putea afla mai multe informatii despre cum functioneaza sistemele electrice, dar si cele hibrid. Vino sa afli mai multe detalii despre e-mobility, in Iulius Town!

Grupul ZF le propune clientilor sai solutii cuprinzatoare, atat pentru hibrizii cu alimentare externa, cat si pentru vehiculele pur electrice. Cu vehiculele sale concept EVplus (vehicul electric hibrid cu alimentare externa) si EVnext (vehicul electric cu baterie), ZF impinge limitele eficientei energetice si mai mult in directia optimului fizic.

„ZF electrifica totul, de la biciclete pana la camioane grele. In momentul de fata, expertiza unica pe care o are ZF este la mare cautare pentru toate tipurile de vehicule – si va continua sa fie si in viitor. Cand vine vorba de electromobilitate, ZF pune accent pe performanta si eficienta energetica, atat pe parte de hardware cat si de software. Solutiile modulare de la ZF vor stabili ritmul pentru sistemele de actionare electrica, ZF ramanand deschisa tuturor tehnologiilor”, a declarat Sever Scridon, Managing Director ZF R&D Tech Center Timisoara.

In Romania, ZF are peste 5.000 de angajati in 5 locatii (Timisoara, Roman, Oravita, Lupeni, Marghita). Printre ele se numara si ZF R&D Tech Center din Timisoara, unde lucreaza aproximativ 200 de ingineri, iar numarul lor este in continua crestere. ZF R&D Tech Center din Timisoara va deveni un hub major in activitatea de cercetare si dezvoltare la nivel global al ZF Group. (I.P.)

Leave a Reply