Un sef de post din judetul Suceava, reclamat la 112 pentru discriminare in randul vanzatorilor ambulanti de fructe de padure

O actiune a politistilor din localitatea Vama, judetul Suceava, a creat nemultumiri printre vanzatorii ambulanti de pe marginea soselelor din zona, care s-au lasat cu reclamatii si telefoane la serviciul unic de urgente 112, relateaza Monitorul de Suceava.


Joi la amiaza, o femeie care vindea afine si ciuperci a fost abordata de politisti, iar acestia i-au explicat ca a incalcat normele legale privind recoltarea fructelor de padure si a ciupercilor.

Intreaga cantitate de marfa oferita la vanzare pe marginea drumului european care leaga Moldova de Ardeal a fost confiscata de politisti.

Nemultumit, concubinul femeii a sunat la 112 si a reclamat masurile abuzive ale sefului de post din Vama, dar si faptul ca nici un alt comerciant de fructe de padure si ciuperci nu a mai avut parte de un tratament similar si nu i-a fost confiscata marfa.

Barbatul a fost chemat la politie si i s-a transmis sa conteste procesul verbal de confiscare a afinelor si a ciupercilor la Judecatoria Campulung Moldovenesc.

Pentru ca a sunat nejustificat la 112, a primit un avertisment. (I.P.)

Leave a Reply