New kids on the block – pregateste-te pentru scoala la Iulius Town Timisoara si primesti premii care te reprezinta! (P)

Incepe un nou an scolar! Nerabdatori sau nu, este startul ce reseteaza etapele dezvoltarii copiilor, cu noi comportamente, pasiuni, asteptari de la ei si de la cei din jur, dar si cu noi personalitati, pe care si le exprima in cele mai surprinzatoare moduri. Mai dezinvolti, mai siguri pe ei si mai curajosi. Sunt tanara generatie, sunt new kids on the block. Noi inceputuri vin cu noi surprize la Iulius Town, unde pregatirile pentru scoala aduc premii de impartit cu prietenii si colegii.


Simti ca inceputul noului an scolar este prilej de schimbare? Te inspira pentru a da refresh garderobei, astfel incat sa te reprezinte asa cum esti, te incurajeaza sa cauti rechizitele si accesoriile care sa te ajute sa te dezvolti in cea mai buna versiune a ta, te provoaca sa-ti urmezi pasiunile, indiferent daca sunt orientate spre sport, muzica, arta sau doar amuzament?

In magazinele Iulius Town gasesti raspunsul. Ai la dispozitie o varietate de branduri fashion si sport din care sa-ti alegi outfit-urile cool prin care sa-ti exprimi personalitatea, librarii si magazine care iti devin parteneri in educatie, gadget-urile care transforma studiul intr-o experienta interactiva, restaurante si cafenele unde te poti reconecta cu ceilalti colegi si multe motive sa fii TU cu adevarat.

In plus, ti-am pregatit si premii la cumparaturi! Astfel, pana pe 11 septembrie 2022, daca faci cumparaturi de minimum 300 lei din magazinele Iulius Town si vii cu bonurile la Centrul de Premiere, situat in zona Centrului Informational, vei primi unul dintre voucherele puse in joc.

Premiile sunt oferite primilor 100 clienti inregistrati in campanie, din fiecare zi, si constau in vouchere cu valori diferite la: Coccodrillo, Wojcik, Hippoland, Energy Kids Family Center, Happycolor, Ximi Vogue, Chantia, dar si jucarii pentru cei mici. Automat, participantii vor fi inscrisi si la tombola dedicata inceputului de an scolar, in urma careia un client norocos va fi desemnat castigatorul unui voucher in valoare de 5.000 de lei, ce poate fi valorificat in locatia Casa Rusu din Timisoara!

New kids on the block se pregatesc pentru scoala la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply