Proiectiile din cadrul Flight Film Festival, de la Iulius Town Timisoara, o patrundere in lumea science fiction-ului si a aviatiei (P)

Cinematograful in aer liber se intoarce, in acest weekend, in zona Lake Plaza din Iulius Gardens, dar proiectii vor avea loc si in zona demisol din Iulius Mall. Astfel, cinefilii pot viziona trei dintre cele mai apreciate filme pe tema science fiction & aviation.


Proiectiile au loc in cadrul „Flight Film Festival”, iar pe marile ecrane vor rula „The Matrix Resurrections”, „Dune” si „Amelia”.

Si daca ti-ai dat seama ca din ghiozdan inca lipsesc unele lucruri, la Iulius Mall gasesti tot ce ai nevoie pentru noul an scolar si castigi premii de impartit cu prietenii si colegii.

Portia de adrenalina iti este oferita de vineri, 09.09.2022, pana duminica 11.09.2022, de filmele care vor rula pe marile ecrane din Iulius Gardens si din zona demisol a Iulius Mall.

Astfel, startul pentru Flight Film Festival se da vineri de la ora 18, iar la deschiderea evenimentului din Iulius Mall, zona Atrium vor fi prezenti reputatul critic de film Irina Margareta Nistor si actorul Bogdan Farcas, care se vor intalni cu publicul si vor vorbi despre filmele programate pentru vizionare.

Apoi de la ora 18,30, in aceeasi locatie, poti fi mai aproape de tot ce fac Neo si Trinity, pentru ca poti viziona a patra parte a unuia dintre cele mai iubite filme cyberpunk din istoria cinematografiei – The Matrix Resurrections.

Sambata, de la aceeasi ora si in acelasi loc poti face o calatorie pe Arrakis, iar in grandioasa aventura ii vei avea alaturi pe Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Sharon Duncan-Brewster si Zendaya, cei care au insufletit personajele din Dune.

Nici duminica nu revenim cu picioarele pe pamant, pentru ca Hilary Swank, Richard Gere si Ewan McGregor fac echipa in filmul inspirat din viata aviatoarei Amelia Earhart.

Astfel, pelicula Amelia, care spune povestea primei femei ce piloteaza un avion deasupra Atlanticului, poate fi urmarita de la ora 20,45 in zona Lake Plaza din Iulius Gardens si cu siguranta te va tine in suspans pana in ultimul moment.

Si in aceste doua zile, Irina Margareta Nistor va fi prezenta la eveniment. Flight Film Festival face parte din cadrul Flight Festival, eveniment ce reuneste pana la finalul lunii septembrie trei din cele sapte arte frumoase: muzica, teatru si film, dar are si sectiuni dedicate tehnologiei.

Si chiar daca scoala a inceput de cateva zile, mereu mai sunt lucruri pe lista de care ai nevoie. Fie ca e vorba de un set de carioci, ultimul tip de plastilina, atlase sau carti, poti sa fii sigur ca le gasesti in Iulius Mall si mai mult decat atat, pana pe 11 septembrie inca mai poti castiga premii.

Astfel, daca faci cumparaturi de minimum 300 lei si vii cu bonurile la Centrul de Premiere, situat in zona Centrului Info, vei primi unul dintre voucherele puse in joc. Premiile sunt oferite primilor 100 clienti inregistrati in campanie, din fiecare zi, si constau in vouchere cu valori diferite la: Coccodrillo, Ceremony by Wojcik, Hippoland, Energy Kids Family Center, Happy Color, Ximi Vogue, Chantia, dar si jucarii pentru cei mici.

Automat, participantii vor fi inscrisi si la tombola dedicata inceputului de an scolar, in urma careia un client norocos va fi desemnat castigatorul unui voucher in valoare de 5.000 de lei, ce poate fi valorificat in locatia Casa Rusu din Timisoara! Mai multe informatii pe  https://iuliustown.ro.

Tot, de vineri pana duminica, in zona Iulius Expo la etaj, vei putea admira si achizitiona bijuterii deosebite, numai bune de asortat cu tinutele creative de toamna. (I.P.)

Leave a Reply