Concept stores cu delicii culinare in Shop Express, cea mai noua zona de retail din Iulius Town Timisoara (P)

Paine cu maia abia scoasa din cuptor, carne de vita japoneza, salamuri si branzeturi fine, cafea sau branza greceasca, pesto, paste sau ulei cu trufe, produse de patiserie pregatite manual, dupa retete autentice din Germania si Italia, fructe proaspete, miere cu cimbrisor si conifere, condimente pentru burgeri, prajituri savuroase pregatite dupa metode artizanale, vinuri si specialitati din ciocolata sunt doar o parte din bunatatile pe care le veti gasi, din aceasta saptamana, in Shop Express, cea mai noua zona de retail din Iulius Town. In primele zile de la inaugurare, te asteapta premii la cumparaturi.


O destinatie care include produse si bunatati variate, sanatoase si mereu fresh, se va inaugura joi, 29 septembrie 2022, in ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara. Shop Express este situat la demisolul United Business Center 0 (UBC 0), cea mai moderna cladire de birouri din oras, si include patru concept stores ale unor antreprenori locali: La Bottega Timisoara, Meat Shop TGB, Prospero si „Bunatati grecesti”.

Shop Express poate fi accesat pietonal, inclusiv de la nivelul demisol din parcarea Iulius Gardens. Clientii Shop Express care vin la cumparaturi cu masina au la dispozitie si o zona speciala de parcare, cu 24 de locuri dedicate, pentru o stationare de maximum 30 de minute.

Pe rafturile cu delicii se vor afla produse de cofetarie, brutarie, carmangerie, bacanie, spice & deli si vinuri. In perioada 29 septembrie – 2 octombrie, zilnic, primii 100 de clienti ai Shop Express vor primi cate un voucher pentru cumparaturi viitoare la una dintre locatii. Noua zona de retail din Iulius Town ii asteapta pe timisoreni nu doar cu bunatati, ci si cu distractie.

Una dintre noutati o reprezinta La Bottega Timisoara, locatie care are la baza un concept ce combina elementele renumitelor brutarii artizanale din Italia si Germania. La Bottega Timisoara aduce mai aproape de timisoreni arta panificatiei, imbinata cu un concept de bucatarie gourmet.

Clientii vor gasi o gama extinsa de sortimente de paine proaspata si produse de patiserie, pregatite manual, dupa retete autentice. Departe de a fi o brutarie clasica, locatia propune si bunatati culinare din Italia, Franta si Germania, precum si vinuri, sucuri naturale, specialitati din ciocolata, ulei de masline, paste din grau dur sau in combinatii de arome, salamuri si branzeturi fine, majoritatea alese dupa principiul „mancare facuta in casa”.

„Aducem Grecia la tine acasa!” este sloganul magazinului „Bunatati grecesti”, unde cei care apreciaza gastronomia mediteraneana au la dispozitie numeroase produse de pe plaiurile vechii Elade. Printre acestea se numara ulei de masline, masline umplute, pasta de masline, suc de rodie, miere, branza greceasca, rahat, ceaiuri, cafea, toate 100% naturale, de la producatori locali din Grecia.

O alta descoperire culinara aparte din Shop Express este si carmangeria Meat Shop TGB, specializata in carne de vita. Cei care prefera in mod deosebit sa prepare acest tip de carne vor avea posibilitatea sa gaseasca aici celebra Ribeye Wagyu, provenita de la rasa japoneza cu acelasi nume. Aceasta este apreciata pentru continutul scazut in colesterol, gustul aromat si fragezime.

Alte specialitati de carne sunt: Ribeye America, tomahawk Irlanda, T-bone, Sirloin steak, Ribeye Angus, Burgeri Angus, Rump steak, coaste, Brisket, dar si carnati fresh. Nu lipsesc condimentele precum pudra cu trufa alba sau neagra, dar si pesto, sare, ulei, paste, pesto sau branza cu trufe.

Prospero este „brutarul tau de treaba”, unde „fiecare paine spune o poveste”, fiind preparata din trei ingredinte simple, fara conservanti sau amelioratori: cereale, apa si maia. Cel mai apreciat produs al noii locatii Prospero din Shop Express este „painea bunicii”, insa apetisante sunt si torturile sau prajiturile preparate dupa retete autentice, care amintesc de savorile din copilarie. Carrot cake, tort cu bezea si nuci, Medovik, Joffre, prajitura cu miere, cheesecake, macarons, trufe de caramel, fursecuri, biscuiti si cozonaci sunt delicii pe care cofetarii Prospero le pregatesc zilnic, din ingrediente 100% naturale.

Vino in zona Shop Express, din 29 septembrie, la demisolul UBC 0, sa descoperi noutati in arta culinara! (I.P.)

Leave a Reply