PE SURSE. Tensiuni in randul politistilor de la Sectia 3 Timisoara, dupa aparitia in public a cazului cu agresarea batranului cu cantarul din Piata Victoriei

Aparitia in public a cazului cu agresiunea violenta la care a fost supus Avram Popa, 74 de ani, batranul cu cantarul din Piata Victoriei, a starnit tensiuni serioase in randul politistilor de la Sectiei 3 Timisoara.


Totul ar fi pornit de criticile extrem de grave aduse oamenilor legii, pe retelele de socializare, unde se acuza faptul ca agresorii batranului, care ar apartine unui clan de tigani, ar beneficia de protectia Sectiei 3 Politie.

Mai mult, unii comentatori au dezvaluit faptul ca anumiti politisti ar fi mana in mana cu tiganii, care, de mai multi ani, il hartuiesc pe Avram Popa, pentru ca acesta sa cedeze si sa-si paraseasca locuinta.

Potrivit unor surse din IPJ Timis, tensiunile dintre politisti au ajuns la cote alarmante, intrucat acuzatiile se fac la modul general, iar unii aparatori ai linistii si ordinii publice nu au nimic de a face cu acest caz.

“Niciodata nu au fost asemenea tensiuni la Sectia 3 Politie. Se pare ca comisarul Dan Bulgaru, care era imputernicit la conducerea sectiei, a solicitat sa se intoarca la Sectia 4 Rurala Timis, pentru ca nu mai stapaneste situatia.

Momentan, conducerea este asigurata de un alt ofiter, pana la rezolvarea situatiei. Nimeni nu spune nimic, dar oamenii nu mai vor sa munceasca, revolta pluteste in aer. Este asteptat inspectorul sef Alin Petecel, pentru o discutie cu tot colectivul, in incercarea de a aplana problemele”, ne-a dezvaluit un politist.

Pana atunci, vecinii batranului cu cantarul isi continua campania de hartuire si intimidare a tuturor celor care il sustin pe Avram Popa, ultimul intrat in colimatorul lor fiind sportivul Stefan Cojocnean. (V.E.)

One thought on “PE SURSE. Tensiuni in randul politistilor de la Sectia 3 Timisoara, dupa aparitia in public a cazului cu agresarea batranului cu cantarul din Piata Victoriei

  1. Nu poate o himeră să miște fundația pusă de Boia, Drăguța, Iacobson si alți rapsozi. E nevoie de un ton ferm al coclitului si dansatorii vor prinde ritmul.

Leave a Reply