VIDEO Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, huiduit la deschiderea Targului de Craciun din Piata Victoriei! I s-a cerut demisia

Moment penibil la deschiderea Targului de Craciun de la Timisoara, unde prezenta primarului Dominic Fritz pe scena festiva nu a fost bine primita de unii dintre timisorenii adunati in Piata Victoriei.


Chiar inainte de aprinderea iluminatului festiv, pe scena a urcat un grup de copii, care la indemnul prezentatorului, redactorul sportiv de la TVR Timisoara, Florin Mihoc, au recitat poezii.

Chiar inainte de aprinderea iluminatului festiv, pe scena a urcat un grup de copii, care la indemnul prezentatorului, Florin Mihoc, au recitat poezii.

La un moment dat, acesta i-a propus unei fetite sa ii recite o poezie primarului, pe care l-a invitat alaturi de el, pe scena.

“M-am gandit sa il chem si pe domnul primar sa ii spui lui, poezia. Ai curajul asta? Haideti, domnul primar, aici, ca am gasit o fata frumoasa care va spune o poezie”, a spus noul comentator din politica locala Florin Mihoc.

Doar ca ideea s-a dovedit a fi nefericita, pentru ca unii dintre cei prezenti in fata scenei au inceput sa il huiduie pe Fritz si sa strige “Demisia”.

Nu este pentru prima data cand Fritz este huiduit, in cadrul unor evenimente festive.

Primarul a avut parte de un tratament similar si de Ziua Timisoarei, atunci cand a urcat pe scena sa le inmaneze un trofeu, membrilor trupei Phoenix. (I.P.)

Sursa: sursadevest.ro

One thought on “VIDEO Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, huiduit la deschiderea Targului de Craciun din Piata Victoriei! I s-a cerut demisia

Leave a Reply