Milionarul Romeo Dunca, implicat intr-un accident rutier. Seful CJ Caras-Severin este la al doilea accident din acest an

Milionarul Romeo Dunca, intamplator seful CJ Caras-Severin, a fost implicat intr-un accident rutier in lant care a avut loc, luni seara, pe DN6, in afara localitatii Constantin Daicoviciu.


Soferul unui TIR care se afla in spatele sau nu a pastrat distanta regulamentara si a lovit masina in care se afla liderul CJ, iar autoturismul a fost proiectat intr-o alta masina din fata sa. Niciunul dintre soferi nu a fost ranit, scrie news.ro.

Potrivit IPJ Caras-Severin, accidentul a avut loc luni, in jurul orei 17.

“Ajunsi la fata locului, politisti de la Politia Municipiului Caransebes au stabilit ca, luni, in jurul orei 17, in timp ce un barbat de 45 de ani, din Resita, conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca, pe DN 6, la km 470, in afara localitatii Constantin Daicoviciu, din directia Caransebes catre Lugoj, nu ar fi pastrat o distanta de siguranta fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de un barbat de 54 de ani, din Resita, lovindu-l in partea din spate si proiectandu-l intr-un alt autoturism condus de un barbat de 29 de ani, din judetul Dolj”, a transmis IPJ Caras-Severin.

Cei trei conducatori auto au fost testati cu privire la consumul de alcool si substante psihoactive, rezultatele fiind negative in toate cazurile.

In urma accidentului nicio persoana nu a suferit vatamari corporale, fiind inregistrate avarii la cele trei autovehicule implicate.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier din acest an in care a fost implicat Romeo Dunca. In 5 ianuarie, liderul CJ Caras-Severin, aflat la volanul aceleiasi masini de serviciu, un Volkswagen Touareg, a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Timis, dupa ce un animal i-a sarit in fata masinii. Dunca nu a fost ranit, iar IPJ i-a eliberat autorizatie de reparatie a masinii. (I.P.)

Leave a Reply