Comisarul sef Florin Bolbos, reinvestit in functia de adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, dupa ce a fost achitat in dosarul de coruptie „fabricat” de DNA

Comisarul sef Florin Bolbos a fost reinvestit in functia de adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, functie pe care o detinea in urma cu opt ani, in momentul in care a fost retinut de procurori, intr-un dosar fabricat de DNA Timisoara.


Anuntul privind revenirea pe functie a fostului si actualului inspector sef adjunct a fost facut public, azi dimineata, de chestorul Alin Petecel, actualul sef al IPJ Timis, in cadrul unei sedinte de comanda la care au participat toti sefii din inspectorat.

De altfel, dupa cum Impact Press a dezvaluit, in urma cu cateva zile, biroul lui Florin Bolbos a fost eliberat de Aurel Scornea, fostul sef al Serviciului Cabinet, care, dupa retinerea lui Florin Bolbos, a fost imputernicit in functia de inspector sef adjunct.

„La data de 31 ianuarie 2023, prin dispozitia inspectorului general, domnul comisar sef de politie Bolbos Florin Mircea a fost reinvestit in functia de adjunct al inspectorului sef al Inspectoratului de Politie Judetean Timis”, a transmis biroul de presa al IPJ Timis.

Reamintim ca aparatorul inculpatului Florin Bolbos, in perioada celor opt ani in care a fost hartuit de DNA, a fost cunoscutul avocat Catalin Dancu, din Baroul Bucuresti. Dupa decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, prin care toti inculpatii din dosarul coruptiei de la varful IPJ Timis au fost achitati, este posibil ca Florin Bolbos, alaturi de restantele salariale pe care trebuie sa le incaseze, sa ceara daune statului roman pentru perioada in care a fost tinut in arest preventiv. (G.I.)

One thought on “Comisarul sef Florin Bolbos, reinvestit in functia de adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, dupa ce a fost achitat in dosarul de coruptie „fabricat” de DNA

  1. Bravo lui ! Felicitari ! Va fi un comandant de nadejde. Si acum in plus, nici subordonatii nu vor mai putea spune ca-i provenit din subofiter si ca nu stie carte…. ca deh, Doamne, pe unde fu baiatu asta in ultimii ani,se vorbea numai de lege…. si asta o zic din experienta, ca eu luai cu suspendare si tot ma simtesc mai bine pregatit, cel putin teoretic.

Leave a Reply