Accident mortal langa Timisoara, pe raza localitatii Sanandrei. O femeie a decedat, in urma tamponarii dintre un autoturism si un camion

Pompierii militari de la ISU Timis au fost solicitati, azi, la ora 16,30, printr-un apel primit la 112, sa intervina pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor, in urma unui accident rutier produs pe DJ 692 in localitatea Sanandrei.


La locul evenimentului s-a deplasat de urgenta pompierii din cadrul Detasamentului 1 Timisoara cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de prima interventie si comanda si o ambulanta SMURD.

La fata locului au sosit in sprijin doua ambulante SAJ.

„In accident au fost implicate un autoturism si un camion, in care se aflau 5 persoane, dintre care, 2 copii. In urma accidentului conducatorul autoturismului a ramas incarcerat. Acesta a fost extras si predat unei ambulante SAJ. Din nefericire, o victima de sex feminin (pasager in autoturism) a fost declarata decedata de catre medicul SAJ”, ne-a transmis biroul de presa al ISU Timis. (I.P.)

UPDATE: Tot in aceasta dupa-amiaza, un barbat in varsta de 52 de ani si-a pierdut viata pe DJ 591C, Sanmihaiu Roman – Sacalaz, dupa ce a intrat pe contrasens cu motocicleta pe care o conducea si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 45 de ani, care circula regulamentar.

Foto: arhiva

Leave a Reply