Ziua Portilor Deschise la Politia Locala Timisoara / VEZI unde se antreneaza politistii locali si isi “odihnesc” masinile de patrulare

Directia Politia Locala Timisoara organizeaza vineri, 19 Mai, Ziua Portilor Deschise, activitate dedicata Zilei Politiei Locale din Romania, sarbatorita in fiecare an de Sfintii Constantin si Elena. Manifestarea, devenita deja o traditie, care a inceput in anul 2013, a ajuns in acest an la cea de-a zecea editie.


Cu aceasta ocazie, toti cei interesati vor putea vizita sediul institutiei de pe str. Avram Imbroane nr. 54, vor putea cunoaste direct atributiile politistilor locali, locul unde o parte dintre ei isi desfasoara activitatea, unde se antreneaza, vor putea vedea elementele din dotarea acestora, motociclete, bicicletele, autovehiculele cu care politistii locali patruleaza in teren.

Manifestarea s-a bucurat de un real succes in fiecare an, motiv pentru care s-a si decis sa se pastreze traditia si sa fie organizata in continuare. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply