Aura Danielescu, sefa ISJ Timis, atentionare in contextul grevei profesorilor: „Pot exista situatii ca elevii sa fie lipsiti de protectie in mediul scolar”

Inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Timis, prof. Aura Danielescu, ii atentioneaza pe directorii unitatilor scolare, in contextul grevei generale declansate de sindicalisti, ca nu e firesc sa trimita copiii acasa si nici sa le spuna sa nu vina la scoala.


“Este adevarat ca pot exista situatii, in scolile cu un procent mare de colegi in greva sau unde toti sunt in greva, ca elevii sa fie lipsiti de protectie in mediul scolar.

Le-am solicitat sa comunice situatia colegilor aflati in greva, numeric si a celor, care pot supraveghea copiii.

Dar, acolo unde sunt in greva 94% din colegi si peste 2000 de copii in scoala, este firesc ca parintii, dupa ce primesc aceste informatii, sa decida cum este mai bine pentru copiii lor”, este mesajul prof. Danielescu catre directorii unitatilor scolare din Timis.

Reamintim ca profesorii si angajatii din sistemul de invatamant din Timis s-au alaturat grevei generale pe termen nelimitat, incepand cu data de 22 mai. (E.T.)

Leave a Reply