Brandul Reserved, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, prezent din octombrie, in Iulius Town Timisoara (P)

IULIUS si LPP S.A., cea mai mare companie de moda din Europa Centrala si de Est, au incheiat un parteneriat pentru inaugurarea, in toamna, a unui magazin Reserved, in ansamblul mixt Iulius Town Timisoara. Aceasta va fi prima locatie Reserved din reteaua nationala de retail a companiei IULIUS si se alatura magazinelor din grupul LPP deja prezente, precum Cropp, House si Sinsay.


Cea mai mare destinatie de cumparaturi din afara Capitalei, localizata in ansamblul mixt Iulius Town Timisoara, va fi completata cu un nou brand apreciat.

In luna octombrie, Reserved, parte a grupului polonez LPP S.A. si unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, va inaugura un magazin de aproximativ 1.800 mp. Aceasta va fi prima locatie marca Reserved din reteaua nationala a companiei IULIUS, unde LPP S.A. este prezent deja cu brandurile Cropp, House si Sinsay, iar in curand si cu Mohito, la Iulius Mall Iasi.

Reserved este un brand care urmareste ultimele tendinte in colectiile sale, combinand modelele clasice cu propuneri originale si de ultima ora. Se inspira din multiculturalismul marilor metropole din Europa si America, dar si din viata cotidiana metropolitana din Tokyo sau Seul. Oferta brandului include linii pentru femei, barbati si copii. Cumparatorii pot gasi aici si imbracaminte unisex si o gama extinsa pentru femeile insarcinate.

Reserved include o varietate de colectii care reflecta cele mai recente tendinte, minimaliste si premium de o calitate excelenta. Atunci cand creeaza colectii, brandul depune mult efort pentru a testa noi solutii in domeniul modei sustenabile si creste treptat ponderea modelelor ecologice din linia Eco Aware in colectiile sale.

Despre LPP

LPP este o companie poloneza de familie care imbraca clienti din aproape 40 de piete globale. In ultimii 30 de ani, LPP a construit de la zero cea mai mare companie de moda din Europa Centrala si de Est, gestionand cinci marci recunoscute: Reserved, Cropp, House, Mohito si Sinsay. LPP este prezent in 40 de tari din Europa, Africa si Asia, cu o retea de peste 2.045 de magazine si peste 29.000 de angajati in birourile si structurile de vanzari.


Despre IULIUS

Compania IULIUS este dezvoltator si operator specializat in ample proiecte mixed-use de regenerare urbana din Romania, cu o experienta de peste 25 de ani in real estate si cu o prezenta in patru mari orase din tara – Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava. Valorea investitiilor realizate depaseste 1,2 miliarde de euro. Portofoliul este compus din doua proiecte mixte (Palas Iasi si Iulius Town Timisoara), reteaua nationala Iulius Mall (Iasi, Cluj-Napoca, Suceava), doua proiecte de proximitate Family Market (Iasi) si 15 cladiri office in Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. Portofoliul include peste 310.000 mp de spatii de retail, proiectele fiind lidere de piata la nivel regional, cu peste 70 de milioane de vizite anual.

Inaugurat in 2019, Iulius Town este singurul proiect mixt de regenerare urbana din vestul tarii, realizat de compania IULIUS si Atterbury Europe, si una dintre cele mai mari investitii din regiune, in valoare totala de 442 milioane de euro.

102.000 mp retail, cea mai mare zona de cumparaturi din afara Bucurestiului

450 de magazine, cafenele si restaurante tematice

12 sali de cinema * primul concept cinema VIP (cina si film all inclusive) din afara Capitalei

centru de fitness * piscina semiolimpica

gradinita si scoala primara

parc * carusel venetian * piatete evenimente * lac

4 cladiri office premium * 82.000 mp * 50 companii multinationale * 9.500 angajati

3 sali de evenimente (I.P.)

Leave a Reply