Inca un deces in urma exploziilor de la Crevedia! Un pacient cu arsuri pe 90 % din suprafata corpului murit la Spitalul “Floreasca” din Bucuresti

Inca o persoana ranita in exploziile de la Crevedia a incetat din viata, in noaptea de miercuri spre joi, fiind inregistrat al treilea deces in urma dezastrului provocat de statia GPL ilegala din Dambovita. Este vorba de un pacient care era internat la Spitalul “Floreasca” din Capitala.


O veste foarte trista in aceasta dimineata, medicii au transmis ca, din pacate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata acestui pacient.

Este vorba de un civil care era internat la Spitalul Floreasca, cu arsuri pe aproape 90% din suprafata corpului. In continuare, la acest spital mai sunt internati 12 raniti, pompieri, dintre care unul este intubat si ventilat mecanic. De asemenea, un alt pacient critic se afla la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Sunt deja trei decese in urma exploziilor de la Crevedia, iar in acest moment in spitalele din Capitala se afla 24 de raniti. Ei sunt internati si la Spitalul Universitar si la Spitalul Elias.

Pacientii cei mai critici sunt la Spitalele Bagdasar Arseni si la Spitalul Floreasca.

“In cursul noptii, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienti cu arsuri de peste 90% din suprafata corporala. In ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la aceasta situatie tragica avand in vedere sansele extrem de reduse de supravietuire ale pacientilor aflati in aceasta situatie.  Adresam compasiunea noastra familiei”, a transmis Ministerul Sanatatii printr-un comunicat. (V.E.)

Leave a Reply