Weekend muzical in Iulius Town. Pe scena vor urca Lepa Brena, Jamala, castigatoarea Eurovision 2016, Argatu’, dar si Rava, Bejbi Motorola si HVNDS (P)

Dupa o vara bogata in evenimente si toamna se anunta la fel, iar Iulius Town te intampina in acest weekend cu multe surprize muzicale. Pe scena vor urca vedete internationale si din tara, asa ca distractia este garantata. Vino sa le vezi live pe Lepa Brena, cea mai bine vanduta solista din istoria Balcanilor si Jamala, castigatoarea Eurovision 2016, dar si pe Argatu’, artistul trap Rava, formatia HVNDS si supernova electro din Belgrad, Bejbi Motorola. Intarea este libera. Evenimentele fac parte din Programul cultural national Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023.


Si toamna aceasta ne intalnim in Iulius Town, ne relaxam si ne distram in multe feluri. Astfel, weekendul acesta te asteapta megaconcerte, good vibes si seri de neuitat petrecute in compania celor dragi.

Startul il da evenimentul Arhiva Live, care aduce in Iulius Gardens, vineri, 15 septembrie, trei artisti contemporani care te vor incanta. Incepand cu ora 19, pe scena va urca trupa HVNDS, ii va urma artista din Belgrad – Bejbi Motorola, iar seara va fi incheiata de traperul Rava.

Sambata, 16 septembrie este randul cunoscutei cantarete Lepa Brena sa faca spectacol. Astfel, figura iconica in muzica pop-folk din Balcani va concerta pe scena din parcarea exterioara a UBC 0 incepand cu ora 21.

De la ora 19,40, va rula filmul documentar „Lepa Brena – pod peste timp (1984-2023)”, iar de la ora 20, va canta Maria Didraga, o artista romanca de muzica populara si folclor. Evenimentul va fi prezentat de Dan Negru.

Duminica, 17 septembrie va fi o seara marca FLIGHT FESTIVAL, astfel ca, tot in parcarea UBC 0, incepand cu ora 19,30, 𝗗𝗝 𝗞𝘂𝗸𝘆 va fi la butoane. Apoi vom „zbura” peste granite si o vom aduce de la ora 20,30 pe 𝗝𝗮𝗺𝗮𝗹𝗮, castigatoarea Eurovision 2016. Seara se va incheia cu 𝗔𝗿𝗴𝗮𝘁𝘂’, care va urca pe scena de la ora 21,30. Mai multe detalii gasesti pe www.iuliustown.ro.

Toate evenimentele fac parte din Programul cultural national Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023. (I.P.)

Leave a Reply