Milionarul rugbist Dan Dinu, internat in spital, cu un picior in ghips. “Crocna rules: asa e cand bei mult si fara limita!”

Blestemele primarului Dominic Fritz pare sa-l fi ajuns pe Dan Dinu, milionarul care detine mai multe restaurante in Timisoara, dupa atacul xenofob, din vara acestui an, care s-a lasat cu o plangere la CNCD impotriva fostului rugbist si o asa-zisa “lista a rusinii” intocmita de jurnalista Brandusa Armanca.


Intr-un mesaj postat pe TikTok, in urma cu cateva ore, de pe un pat de spital, Dan Dinu anunta ca a fost victima unui accident sau a unei agresiuni si ca, in urmatoarea perioada, nu se va mai intalni cu fanii sai.

“Pentru o anumita perioada nu o sa ne mai vedem! Am anulat si 7 ani de berarie – adica, se va tine, dar nu pot eu sa merg -, si excursia in America, de o luna de zile, pentru ca – crocna rules: asa e cand bei mult si fara limita. Urmarile le vedeti aici… Se intampla… Pentru o anumita perioada de timp, vom fi imobilizati la pat. Nici de mancare nu-mi arde, nici de crocna”, este mesajul milionarului originar din Arad.

In doar cateva ore, “spovedania” lui Dinu a fost urmarita de peste 1700 de persoane, iar omul de afaceri a primit peste 350 de urari de bine si insanatosire grabnica.

Deocamdata, nu se cunosc imprejurarile in care Dan Dinu a fost accidentat, insa intr-unul dintre ultimele filmulete transmise pe TikToc se afla la o petrecere cu pastrama, ghiudem, suberek si lautari, la Mangalia. “In weekend vom fi la mare, mergem sa inchidem apartamentul”, a anuntat fostul rugbist, in urma cu cateva zile. (Mara Ion)

2 thoughts on “Milionarul rugbist Dan Dinu, internat in spital, cu un picior in ghips. “Crocna rules: asa e cand bei mult si fara limita!”

  1. Un mafiot papagal , locul lui e in pușcărie nu in societate sau la știri . Eventual la știrile de la ora 5 ar face valuri .

  2. Un milionar de tot rahatul, o imagine jegoasa a unei societati pe cale de disparitie. Omul este perfect in traiul cu maimutele. Legatil.

Leave a Reply