Accidente rutiere in Timis! Doua persoane si-au pierdut viata in localitatea Bacova, un taxi a iesit in decor la marginea Timisoarei

Un accident rutier produs, azi, in jurul orei 14, in localitatea Bacova, a indoliat doua familii. Dupa cum ne-au transmis pompierii militari de la ISU Timis, in evenimentul rutier a fost implicat un autoturism in care se aflau 3 persoane. In urma coliziunii, doua victime au ramas incarcerate.


„Am fost solicitati sa intervenim pentru descarcerarea si acordarea primului ajutor medical in urma unui accident rutier produs pe DJ 892, in localitatea Bacova, la intersectia cu Sarbova. S-au deplasat de urgenta pompierii din cadrul Statiei Buzias si Detasamentului 1 Timisoara cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare si trei ambulante SMURD, dintre care, doua cu medic.

O victima de sex masculin a fost extrasa si predata echipajului medical, in stop cardio respirator. Victima nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarata decedata. Cea de-a doua victima de sex masculin a fost extrasa in stare constienta si cooperanta. Aceasta a fost transportata la spital. Din nefericire, cea de-a treia victima (sex feminin) a fost declarata decedata”, a anuntat ISU Timis.

La putin timp dupa tragedia de pe DJ 892, pompierii militari au fost solicitati sa intervina pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor in urma unui accident rutier produs pe Aleea Padurea Verde.

“S-au deplasat de urgenta pompierii din cadrul Detasamentului 1 Timisoara cu o autospeciala de prima interventie si doua ambulante SMURD.

In accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme in care se aflau 4 persoane. In urma evenimentului au rezultat 2 victime. Dintre acestea, o victima (sex masculin) a fost transportata la spital, prezentand contuzii si politraumatisme, iar cealalta a fost evaluata la locul evenimentului, refuzand transportul la spital”, a transmis purtatorul de cuvant al ISU Timis. (V.E.)

Leave a Reply