Weekend plin, la Iulius Town: Black Friday continua, incepe concursul „Armonii in culorile toamnei”, iar Teatrul de Papusi ii asteapta pe cei mici

Luna noiembrie este perfecta pentru a alege cadouri pentru cei dragi, mai ales pentru ca in Iulius Town promotiile continua si in acest weekend. Tot aici ai parte si de experiente artistice in acest final de saptamana, cand va avea loc Concursul National de Interpretare „Armonii in culorile toamnei”, dar si Teatrul de Papusi.


Promotiile de pana la 90% se mentin la mai multe categorii de produse, astfel ca ai ocazia sa iei cadouri pentru fiecare membru al familiei, dar si ceva pentru tine. Terranova, Mango, Mathilde, Seroussi, Secuiana, Antoni Zeeman, dar si alte branduri afiseaza in acest weekend promotii de pana la 70%.

Si brandurile de incaltaminte au oferte, astfel ca la Ecco, Anna Cori si Xara Shoes ofertele ajung si pana la 70 %. Si magazinele cu accesorii, Be in Time, Bijuteria Gia, Jubile, Kultho, dar si cele de makeup si skincare, Xpert Beauty, Emper Perfumes, Gerovital, MAC, Yves Rocher, au redus preturile si in acest weekend. Daca vrei sa fii printre primii care afla lista completa a brandurilor care continua campania de Black Friday, consulta catalogul online!

Atriumul Iulius Mall este si in acest weekend invaluit de chicotelile celor mici, pentru ca Teatrul de Papusi revine cu o noua sceneta. „Ratusca cea urata” ii asteapta duminica, de la ora 11.

Tot in acest weekend, in zona Atrium Iulius Town, va avea loc Concursul National de Interpretare „Armonii in culorile toamnei”. Concurenti de toate varstele vor urca pe scena, duminica, 19 noiembrie, incepand cu ora 14. Fiind un concurs versatil, participantii vor interpreta genuri muzicale diferite, precum muzica clasica, folclor sau religioasa. (I.P.)

Leave a Reply