RETIM: Program de lucru pentru 30 Noiembrie si 1 Decembrie 2023, Zona 1 si Zona 0 Timis. VEZI recomandarile pentru sezonul rece (P)

Compania RETIM, liderul in gestionarea deseurilor din judetul Timis, aduce la cunostinta clientilor si colaboratorilor sai informatii referitoare la programul de lucru in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie si recomandari pentru sezonul rece.


PROGRAMUL DE LUCRU

COLECTARE DESEURI

RETIM va continua colectarea deseurilor menajere de la persoanele fizice si agentii economici fara intreruperea activitatii in cele doua zile libere, 30 noiembrie si 1 decembrie, asigurandu-se continuitatea serviciului.

BIROURI DE RELATII CLIENTI SI CASIERII – Timisoara si Lugoj

Birourile de relatii clienti si casieriile din Timisoara si Lugoj vor fi inchise in data de 30 Noiembrie si 1 Decembrie, reluandu-si activitatea conform programului obisnuit de luni, 4 decembrie, intre orele 08 si 16.

CELE 4 CENTRE DE COLECTARE A DESEURILOR VOLUMINOASE, VEGETALE, DIN CONSTRUCTII, DIN POLISTIREN SI CARTON DIN TIMISOARA

Centrele puse la dispozitia cetatenilor de Primaria Timisoara si gestionate de RETIM vor fi inchise pe 30 Noiembrie, iar activitatea se va relua conform programului obisnuit din 2 decembrie:

Calea Torontalului, nr. 94 (L-V: 9 – 19, S: 8 – 16)

Calea Mosnitei, nr. 2 – 4 (L-V: 9 – 19, S: 8 – 16)

Str. Avram Imbroane, nr. 70 (L-V: 9 – 19, S: 8 – 16)

Str. Ovidiu Cotrus, nr. 201 (fosta adresa: Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr. 3) (L-V: 9 – 17, S: 8 – 16)

RECOMANDARI PENTRU SEZONUL RECE

Pentru o mai buna gestionare a deseurilor in conditii de iarna:

Utilizatorii care fac colectarea in sacii galbeni trebuie sa ii lege bine pentru a evita umezirea continutului in cazul precipitatiilor sub forma de ploaie sau ninsoare. Ca de obicei, RETIM recomanda cetatenilor sa depoziteze in pubele sau saci deseurile reciclabile golite, clatite, pliate, turtite sau strivite;

Pentru ca, din cauza gradului de umiditate mare, exista riscul ca ceea ce se depoziteaza in pubelele de rezidual sa inghete, RETIM ii sfatuieste pe utilizatori sa tina aceste recipiente in zone adapostite si sa le faca disponibile pentru colectare conform programului obisnuit, pentru a evita blocarea deseurilor sau deteriorarea lor in momentul golirii, daca deseurile au inghetat.

Pentru sesizari legate de colectarea deseurilor, RETIM poate fi contactata prin Call Center la numarul de telefon +40 374 885 692, de luni pana vineri, intre orele 07 – 19 sau prin email la contractare@retim.ro. (I.P.)

Leave a Reply