A inceput Winter Sale la Iulius Town Timisoara! Gasesti reduceri de pana la 70% la o gama variata de produse ale brandurilor tale preferate (P)

Atmosfera de sarbatoare continua la Iulius Town pentru ca Winter Sale vine cu reduceri de pana la 70% la produse din categoriile fashion, beauty, sport, accesorii si food. Fii pregatit sa te bucuri de oferte si reduceri semnificative la o varietate de produse ale bradurilor tale preferate!


Winter Sale nu este doar despre shopping accesibil, ci si despre bucuria de a ,,prelungi” perioada festiva, relaxandu-te si luand parte la activitati care iti vor face placere. Iulius Town a pregatit o experienta de cumparaturi care sa iti implineasca dorintele si iti aduce articolele preferate la preturi reduse semnificativ, dar si momente pline de entuziasm.

Exploreaza universul cumparaturilor, optand pentru selectia diversificata de produse reduse cu pana la 70%  din categoriile imbracaminte si incaltaminte. Branduri cum sunt Calvin Klein, Calzedonia, Colin’s, Guess, Ginette, Next, Nissa, Poema, House, Motivi si Terranova ofera articole versatile si sugestii de tinute inspirate de trendurile internationale. Anna Cori, Deichmann, Ecco, Il Passo, Musette, Xara Shoes, Tezyo sau Skechers, completeaza catalogul de reduceri cu propuneri stilistice.

Si ofertele de la brandurile sportive ajung pana la 60% in aceasta perioada. Adidas, Arman Sport, Helly Hansen, Hervis, Sneaker Store, Sport Guru, Grid sau Sport Vision te asteapta cu promotii de Winter Sale!

Descopera cele mai noi tendinte in materie de make-up, alegand palete de machiaj, rujuri, fonduri de ten sau farduri de obraz cu finish mat sau stralucitor de la Douglas, Cupio, Gerovital, Nala, Pupa Milano, Sabon si Yves Rocher, pentru ca vei gasi reduceri de pana la 60%!

Carpisa, Parfois, Swarovski, Be in Time, Bianco Nero si Meli Melo afiseaza reduceri de pana la 50%, astfel ca poti crea un look complet cu cele mai noi modele de accesorii. Daca ai nevoie de lentile sau de o pereche de ochelari sau de vedere, acesta e momentul potrivit sa vii la Lensa pentru ca reducerile sunt de pana la 80%. Promotii mai gasesti si la Carturesti, Kitchen Shop, Nespresso, Nobila Casa, Tucano si Sonnenline.

Consulta catalogul online cu reduceri si bucura-te de Winter Sale! (I.P.)

Leave a Reply