CCIAT: Firmele timisene, interes pentru afaceri cu parteneri din Turcia: misiune economica la Istanbul (P)

La dorinta exprimata de mai multe firme timisene de a identifica noi oportunitati de cooperare pe piata turceasca, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o misiune economica la Istanbul, ce va avea loc in perioada 22 – 26 aprilie 2024.


Actiunea va include un Forum de Afaceri si intalniri B2B, organizate in colaborare cu Camera de Comert Istanbul.

Totodata, se va vizita IBAKTECH, a doua cea mai mare expozitie din Turcia dedicata sectorului brutarie, patiserie si cofetarie.

Cea de-a 14-a editie este dedicata urmatoarelor sectoare de activitate:  utilaje, echipamente si ustensile pentru panificatie, patiserie si cofetarie; produse alimentare – ciocolata, inghetata; aparate profesionale de cafea; aditivi alimentari; utilaje de ambalare.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina web: https://ibaktech.com/en

Misiunea economica are loc in contextul relatiilor de colaborare dezvoltate de CCIA Timis cu Camera de Comert Istanbul (ICOQ), una din cele mai mari organizatii camerale din Europa cu peste 640.000 de membri.

La 16 mai 2022, presedintele CCIAT, Florica Chirita, si omologul sau Sekib Avdagiç, presedintele ICOC, au semnat la Istanbul un Memorandum de Intelegere care stabileste cadrul institutional de cooperare destinat stimularii parteneriatelor de afaceri intre companiile din cele doua tari si regiuni. Semnarea acordului de colaborare a fost rezultatul celor doua vizite de lucru efectuate de presedintele CCIA Timis la Camera de Comert Istanbul, in septembrie 2019 si februarie 2020 – vizite ce au avut ca obiectiv identificarea de oportunitati si proiecte concrete de cooperare.

Taxa de participare la misiunea economica este de 1.185 euro/pers pentru firmele membre cu cotizatia la zi si de 1.300 euro/pers + TVA pentru firmele nemembre.

IMPORTANT! Datorita cresterii pretului biletului de avion, costul deplasarii poate suporta modificari.

Termen de inscriere: 18 ianuarie 2024

Servicii asigurate: Participarea la Forumul de Afaceri; Vizitarea IBAKTECH si intalnire cu organizatorii expozitiei; Transport cu avionul pe ruta Belgrad-Istanbul si retur; Cazare 4 nopti in hotel 4***** in Istanbul (loc in camera dubla); Transfer cu bus Timisoara – Belgrad si retur; Transferuri interne Istanbul.


NOTA: Inscrieri de participare si relatii suplimentare la tel: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian.

(Impact Press)

Leave a Reply