Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar si Ateliere de Creatie, Teatru de Papusi si competitie de sah, in Iulius Town Timisoara (P)

Imaginatia este una dintre aptitudinile pe care cei mici o pot modela pana cand nimic nu li se va mai parea imposibil, iar orice joc aparent banal va deveni o adevarata lume a fantasticului, plina de aventuri. In acest weekend, la Iulius Town am pregatit mai multe activitati dedicate copiilor, printre care si o competitie de sah, Ateliere de creatie si facepainting, dar si Teatru de Papusi. Tot in acest final de saptamana, vom marca Ziua Jandarmeriei, iar reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis vor sustine prezentari tehnice, ateliere pentru copii, si vor aduce caini special antrenati.


Ziua Jandarmeriei este marcata la Iulius Town prin activitati dedicate tuturor membrilor familiei, sustinute de reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis. Sambata, 30 martie 2024, in Iulius Gardens, incepand cu ora 14.00, vor avea loc prezentari de tehnica si echipament, expunere de autovehicule speciale, dar si demonstratii de dresaj canin.

Mai mult, cei mici sunt incurajati sa participe la circuitele personalizate pentru ei, cu obstacole usoare, care ii provoaca sa treaca de jaloane, sa mearga pe barna si sa isi depaseasca limitele. Cei care doresc sa afle mai multe, pot discuta cu reprezentanti ai institutiei care vor prezenta oferta educationala, in zona evenimentului.

Tot sambata, in Atriumul Iulius Town are loc si competitia Sah in Scoala. Turneul este dedicat pentru toate nivelele de experienta, scopul evenimentului fiind promovarii sahului in randul elevilor. Sah in scoala va incepe de la ora 10.00, iar cei mai iscusiti jucatori isi vor pune in evidenta aptitudinile de a anticipa miscarile adversarului, dar si gandirea strategica.

Ziua de sambata continua pentru cei mici in piateta Intersport din Iulius Mall, unde au loc Atelierele de Creatie si Facepainting.

In intervalul orar 16 – 19, sunt asteptati sa „se transforme” in cei mai curajosi eroi si sa decoreze rucsaci pentru sport. Participarea la Ateliere este gratuita, in baza locurilor disponibile. Toate materialele sunt gratuite, fiind puse la dispozitie de Iulius Town.

Teatrul de Papusi revine si in aceasta duminica, de la ora 11, in food court-ul Iulius Town, cu o piesa menita sa ii invete pe cei mici despre dorinta de a deveni mai buni. „Ratusca cea urata” va fi pusa in scena in acest final de saptamana.

Vino cu cel mic la Iulius Town si descoperiti impreuna cele mai potrivite activitati pentru un weekend reusit! (Iulius Town)

Leave a Reply