Replica USR Timis la acuzatiile lui Cristian Mos: „Se pregateste sa candideze la presedintia Consiliului Judetean, ca iepure al PSD”

USR Timis va transmite urmatoarea pozitie in legatura cu afirmatiile publice ale lui Cristian Mos:


“Din informatiile noastre, Cristian Mos se pregateste sa candideze la presedintia Consiliului Judetean, ca iepure al PSD. Opiniile critice puteau fi exprimate pana acum, dar nu au fost.

Cristian Mos a fost timp de patru ani vicepresedintele Consiliului Judetean, a lucrat cu Alin Nica si nu a avut nimic critic de spus despre acesta, nici macar o data. Amintim ca noi l-am sustinut pe Cristi inca din 2020, cand am refuzat sa semnam protocolul de colaborare la CJ pana cand Cristi Mos nu este votat vicepresedinte.

L-am si invitat sa candideze din nou pe lista Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Judetean, lucru pe care l-a refuzat.

La fel, criticile impotriva coagularii Aliantei Dreapta Unita si Timisoara Unita puteau sa ne fie comunicate pana acum de nenumarate ori, atat lui Dominic Fritz, cat si presedintelui Catalin Drula, in calitatea lui de membru  al Biroului Judetean Timis.

Faptul ca iese public inainte de alegeri, cu opinii care nu au existat pana la formarea tandemului Dominic Fritz-Alin Nica, precum si informatiile ca va candida ca sa rupa voturile Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Judetean, ne fac sa credem ca Cristian Mos este victima unor presiuni exercitate de PSD asupra lui, poate chiar santaj.

Daca d-lui Cristian Mos ii displac atat de mult Alianta Dreapta Unita, Dominic Fritz si Alin Nica, de ce nu demisioneaza din functia de vicepresedinte CJ, obtinuta datorita USR? De ce nu demisioneaza din USR?

Stim ca asa procedeaza PSD, cu presiune, cu santaj cu asmutirea institutiilor de control asupra adversarilor politici, practici invatate de la fosta Securitate.

Asa a dezbinat, manipulat si a distrus PSD dreapta din Romania.

Ne asteptam la o campanie mizerabila in care sunt prezente si presiunile si santajul si cumpararea de politicieni si descinderi ale institutiilor de control. Pentru ca PSD e disperat ca va pierde alegerile in Timisoara si Timis. (USR Timis)

 

Leave a Reply