PRO Romania are cea mai buna lista de candidati pentru alegerile europarlamentare! Comisarul european Corina Cretu, politicianul cu cea mai inalta functie europeana care va candida in aceste alegeri (P)

PRO Romania vine in fata romanilor cu cea mai buna echipa de candidati la alegerile europarlamentare din luna 26 mai.


PRO Romania propune o lista care imbina experienta si performantele comisarului european Corina Cretu si a trei fosti premieri – Victor Ponta, Mihai Tudose si Iurie Leanca, cu ambitia si entuziasmul unor tineri precum Geanina Puscasu, Gabriela Podasca, Ioana Petrescu, Cristian Cosmin sau Mihai Sturzu.

PRO Romania se diferentiaza de celelalte partide prin responsabilitate si competenta profesionala si politica: toti candidatii propusi au performante recunoscute in domeniile lor de activitate, cunosc cel putin o limba straina, sunt familiarizati cu institutiile europene si au conexiuni importante pe plan european.

Obiectivul PRO Romania este de a trimite in Parlamentul European oameni cu convingeri pro-europene puternice, care sa fie o contrapondere la discursul nationalist si eurosceptic promovat tot mai intens in ultima perioada pe scena politica din tara noastra.

Comisarul european Corina Cretu este persoana cu cea mai inalta functie la nivel european care va candida in aceste alegeri. Datorita Corinei Cretu, Romania a incasat cateva miliarde de euro in ultimii 5 ani pentru dezvoltarea infrastructurii. Tot Corina Cretu este cea care a inaintat o propunere de buget cu 6 miliarde de euro mai mare pentru Romania pentru perioada 2021-2027.

In acelasi timp, principala noastra carte de vizita este performanta guvernarii Ponta, care a reparat dezastrul guvernarilor anterioare, a adus crestere economica si dreptate sociala. Realizarile din perioada 2012-2015 trebuie reluate de o echipa capabila sa promoveze proiecte coerente care sa duca la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunitati pentru tineri, respect pentru seniori si siguranta pentru toti cetatenii.

PRO Romania are incredere ca romanii vor alege pe 26 mai competenta si profesionalismul din dorinta de a duce tara noastra pe locul pe care il merita in Uniunea Europeana. (I.P.)

Realizat de TDT Vest Cons la comanda Pro Romania

CMF: 41190009

Leave a Reply