Curs de actorie pentru amatori, la Teatrul National din Timisoara. Trainerii vor preda tehnici de relationare prin metode specifice teatrului (P)

Toamna este timpul pentru o noua serie de cursuri de teatru pentru amatori, reunite sub titlul Ora de Teatru! Aflat la a opta sa editie, programul Ora de Teatru, derulat de Teatrul National din Timisoara, este conceput ca o modalitate de dezvoltare personala prin mijloace specifice teatrului. Clasele sunt structurate pe grupe de varsta.


Actori si regizori ai Teatrului National din Timisoara ii vor ghida pe cursanti in aceasta aventura care, explorand tehnici de relationare cu propria persoana si cu cei din jur, prin metode specifice teatrului, au posibilitatea de a-si forma sau de a-si dezvolta abilitati de comunicare si de autocontrol.

Ora de Teatru va cuprinde 4 grupe, structurate pe urmatoarele categorii de varsta: grupa A (6-9 ani), grupa B (10-13 ani), grupa C (14-18), grupa D (incepand cu 19 ani).

Inscrierile se fac de luni pana vineri pe adresa de e-mail tntm.office@tntimisoara.com. Pentru inscriere, sunt necesare urmatoarele date: numele si varsta, adresa de email si numarul de telefon.

Prima intalnire a Ora de Teatru va avea loc sambata, 2.11.2019, de la ora 12, la Sala Mare a Teatrului National, cand va avea loc prima intalnire a cursantilor cu trainerii.

La fel ca in anii precedenti, cursurile din cadrul programului Ora de teatru sunt gratuite. (I.P.)

Leave a Reply