What’s Up, celebrul interpret al hitului “Taxi”, retinut de politie, dupa ce si-a agresat iubita. Asupra cantaretului au fost descoperite droguri

Cantaretul Marius Ivancea, cunoscut ca What’s Up, a fost reclamat de prietena sa, luni seara, pentru agresiune. Sositi la fata locului pentru cercetari in urma apelului la 112, politistii au fost nevoiti sa-l incatuseze pe artist pentru ca acesta a devenit recalcitrant.


Marius Ivancea a fost retinut si condus la Sectia 17 Politie din capitala, unde artistul a continuat sa ameninte verbal politistii, se arata in comunicatul transmis de institutie. In timpul controlului corporal, politistii au gasit droguri asupra cantaretului.

Amintim ca Marius Ivancea, pe numele sau din buletin, a divortat anul acesta de cea care i-a fost alaturi pret de 9 ani, Simina. La doar noua luni de la separarea sa de fosta partenera, a aparut la bratul lui Alice Badea, profesoara de muzica si violonista.

Alice Badea a cerut ajutorul autoritatilor, dupa ce ar fi fost lovita. Starea sa de sanatate este buna, insa tanara este speriata de iesirea necontrolata a iubitului ei. Nervozitatea artistului a sporti atunci cand acesta s-a trezit incatusat, fortat sa parcurga drumul catre sectia de politie.

La sediul Politiei au ajuns in scurt timp si parintii lui Marius Ivancea, care si-au gasit fiul incatusat si intr-o stare extrema de surescitare. (Vlad Enciu)

Leave a Reply