Sefii din fruntea Politiei Locale Timisoara ar putea fi afectati de legea care interzice cumulul pensiei cu salariul in sistemul public. VEZI despre cine este vorba si cati bani incaseaza

Legea care interzice cumulul pensiei cu salariul in sistemul public, aflata in lucru la Ministerul Muncii, ar putea transforma cativa sefi din fruntea Politiei Locale Timisoara intr-o noua categorie sociala, si anume – cea a pensionarilor someri.


„Am propus Cabinetului sa analizam oportunitatea prevederilor legate de interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul public, in sensul in care am propus un mecanism pentru stabilirea modului in care, in mod obiectiv, o persoana sa poata alege intre pensie si salariu, in conditiile in care salariul este din sistemul public”, a declarat ministrul Violeta Alexandru, aseara, dupa ce a prezentat propunerile sale membrilor Executivului.

Ea a precizat ca optiunea ar urma sa se faca in 15 zile, fiind la latitudinea persoanei sa aleaga intre pensie si salariu. Aceasta prevedere nu se va aplica alesilor din plan central si local, judecatorilor CCR, dar si pensionarilor a caror pensie nu depaseste salariul minim brut pe tara.

In cazul in care va deveni realitate, aceasta lege va da mari batai de cap pensionarilor de lux, care au joburi bine platite din bani publici.

Spre exemplu, la Politia Locala Timisoara vor fi afectati de aceasta prevedere legala, in primul rand, directorul executiv Dorel Cojan (foto), care, potrivit declaratie de avere, incaseaza o pensie anuala de 61.450 lei, la care se adauga salariul de 98.390 lei, norma de hrana – 11.680 de lei si alti 8.168 lei, ca membru in comisia ATOP.

Urmatorul pe lista afectatilor, Ioan Hada, seful Serviciului Resurse Umane, a carui pensie anuala incasata ca fost ofiter MAI este de 76.690, la care se adauga un salariu anual de 95.448 lei si o norma de hrana de 11.680 lei.

Extrem de afectat poate fi si directorul executiv adjunct Domasnean-Urechiatu Dumitru, fostul sef al Politiei Rutiere Timisoara, care incaseaza o pensie anuala de nu mai putin de 100.944 lei, la care se adauga salariul de sef in Politia Locala Timisoara, in valoare de 58.712 lei, plus norma de hrana, de 7.168 lei.

Nici Ilie Popa-Uta, sef Serviciul Ordine Publica, nu poate ramane indiferent la legea ce se pritoceste, in aceasta perioada, la Ministerul Muncii. Potrivit declaratiei sale de avere, incaseaza o pensie anuala in valoare de 70.188 lei, la care se adauga salariul de sef in PLT, de 88.809 lei/an, plus norma de hrana – 11.680 lei/an.

Inca un nume pe lista fostilor ofiteri pensionari MAI, care sunt salariati ai Politiei Locale Timisoara: Toma Ion, sef Serviciu Paza Obiective, care va trebuie sa se decida daca ramane doar pensionar, cu un venit anual de 36.000 de lei, sau opteaza pentru jobul de la stat, unde incaseaza un salariu anual de 67.304 lei, la care se adauga norma de hrana – 11.680 lei. (Vlad Enciu)

 

8 thoughts on “Sefii din fruntea Politiei Locale Timisoara ar putea fi afectati de legea care interzice cumulul pensiei cu salariul in sistemul public. VEZI despre cine este vorba si cati bani incaseaza

  1. Foarte bine că le taie pensiile! Hămesitul asta de Cojan m-a trecut de pe ofițer specialist 1 pe ofițer specialist 3, pentru simplu motiv ca am făcut sex în grup, nu era nimic legat de serviciu… Vezi Cojane cum se întoarce roată?

  2. Da de fosta Coman, actuala SURDUCAN Rodica de la Asistenta Sociala nimic? ei i s-a prelungit mandatul din vrerea lu domn primar

  3. Mă dezic de comentariul de mai sus și mă gândesc să-i fac plângere penală acestui nemernic!
    Dacă am ceva de comentat o pot face și singur!
    Domnul Cojan mi-a fost șef și indiferent de potențialele păcate nu am ce să-i reproșez!
    Din contră, fiind fără studii ( fără număr! ) mă trimitea la școală!
    Ps. Pentru nemernicul anonim dănuț din întâi ianuarie mă mai gândesc ce ar trebui să fac!
    Frustrații, deobicei, scot flăcări pe nări când sunt loviți!

  4. Măi nenorocitule-anonim:
    – nu am fost pe funcție de specialist I niciodată ( doar o lună la avansare!) așa că nu puteam fi trecut de pe I pe III…

  5. Măi boule!
    Nu am prins nici un hoț!
    Și mi-am amintit, nu am lucrat LA poliție!
    Ești mulțumit bre?
    Ești un împuțit ordinar, atât tu cât și cei care te-au adus pe lume!

  6. Câte nume false îți mai dai?
    Să te ajute Dumnezeu să scapi cu pastile!
    Planul tău nu prea este bun!
    O să ajungi să îți pastile fără număr și te vei usca din picioare!
    De ce? De oftică! Ești un avorton frustrat! Nici tu nu știi ce ai de împărțit cu mine! Te joci cu mintea ta-bolnavă!
    Dacă ai fi biped și nu un animal împuțit, ai avea un nume! Despre renume nu vorbim că așa ceva nu poate avea un individ frate cu hoția, șpaga, falsul și câte și mai câte!
    Poți scrie ce vrei, am timp și mă distrează agitația ta!
    Este posibil să spar și în visele tale….

  7. nici nu stiam ca avem politie locala in Timisoara. Zilnic merg pe jos la lucru si vad o gramada de ilegalitati. Cocalari si fufe care-si plimba pitbulli si rotweillerii fara botnita, nebuni cu motociclete electrice pe pista de bicicleta, gunoaie, hoti de buzunare si cersetori enervanti ca cei din calea Torontalului din fata magazinelor de langa Ciocanu, inclusiv minori. Sa-i dea afara pe toti ca oricum sunt inutili.

Leave a Reply