O casa de avocatura din Timisoara si-a adjudecat Premiul West Law Firm, distinctie acordata de Societatea de Stiinte Juridice

Societatea de Stiinte Juridice a decis acordarea Premiului West Law Firm unei case de avocatura din Timisoara. Societatea Civila de Avocati “Bercea si Asociatii” a intrunit voturile juriului, pentru orientarea ferma spre valorile occidentale.


Din societatea “Bercea si Asociatii” fac parte, alaturi de prof. dr. Lucian Bercea, decanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, si de asociata sa, Raluca Andras, alti patru avocati colaboratori, respectiv Ancuta Casiana Balea, Dan Adrian Caramidariu, Maximilian Andrei Druta si Alexandra Mercescu.

Consilieri, Raluca Bercea, fiica fostului decan al Baroului Timis, Lazar Gruneantu, si Sergiu Popovici.

Domeniile de practică în care “Bercea si Asociatii” detine o solida si diversa experienta, dupa cum mentioneaza Societatea de Stiinte Juridice, sunt dreptul societar, dreptul contractelor, dreptul bancar, dreptul insolventei, dreptul muncii, dreptul consumului, contenciosul administrativ si fiscal, precum si protectia nationala si internationala a drepturilor omului. (G.I.)

 

Leave a Reply