Fumatul dauneaza grav proprietatilor imobiliare. Doua case din Timisoara au fost cuprinse de flacari, din cauza unei tigari aprinse

Pompierii de la ISU Timis au fost solicitati, miercuri seara, la ora 22,43, sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la un imobil (parter+mansarda) pe strada Noua, din Timisoara.


Din informatiile primite de la apelant, operatorii de la 112 au inteles ca in interior ar fi surprinse de incendiu si cateva persoane, astfel ca la locul interventiei au fost trimise, in cea mai mare urgenta, sase autospeciale de stingere, o autospeciala de lucru la inaltime, doua echipaje SMURD si 32 de pompieri.

“Pana la sosirea echipajelor la fata locului, incendiul s-a extins si la acoperisul imobilului invecinat. In urma incendiului au ars elementele combustibile ale acoperisului imobilului incendiat pe o suprafata de aproximativ 130 metri patrati, bunuri din mansarda locuintei si elementele combustibile ale acoperisului imobilului invecinat, pe o suprafata de aproximativ 280 metri patrati”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului a fost stabilita cauza probabila de incendiu: fumatul in locuri nepermise. Din fericire, toate persoanele s-au autoevacuat si nicio persoana nu au necesitat ingrijiri medicale. (M.I.)

 

Leave a Reply