VIDEO. Traficanti de heroina, saltati de procurorii DIICOT! La perchezitii a fost descoperita 1 kg de “moarte alba”, dar si alte substante psihoactive

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus, astazi, retinerea pe o perioada de 24 de ore a cinci traficanti de droguri, pentru savarsirea infractiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc si efectuare fara drept de operatiuni cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive.


In cauza s-a stabilit ca cei cinci inculpati, prezentati doar sub initialele U.G., C.I.C., R.F., S.D. si U.M.G., au constituit, pe raza municipiului Bucuresti, o solida grupare infractionala, care se ocupa cu vanzarea de heroina.

La data de 26.02.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrala impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Bucuresti – Serviciul Antidrog au efectuat 16 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, in urma carora au fost ridicate aproximativ 1 kg de heroina, 100 de grame de substante psihoactive, 58 de comprimate de metadona, sumele de 23.950 lei si 1.450 euro, 8 cantare electronice, 11 telefoane mobile si 11 cartele SIM, o tableta electronica si un dispozitiv de detectare a camerelor video si a microfoanelor disimulate.

Potrivit unui comunicat al IGPR, investigatii vizand un grup infracţional organizat, ce avea preocupări traficul de heroina, noi substante psihoactive si metadona, pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov au fost declansate in urma cu 6 luni. In cauza, politistii antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti si procurorii D.I.I.C.O.T. au  documentata activitatea infractională a 22 de membri ai grupului.

In cursul zilei de astazi, cei cinci inculpati vor fi prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Actiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. (V.E.)

Leave a Reply