Femeile, sarbatorite in locatiile tematice din Iulius Town Timisoara. O seara de 8 Martie perfecta cu meniuri apetisante, muzica live si atmosfera cosmopolita (P)

Pentru ca sunt speciale, curajoase si incantatoare, de ziua lor, doamnele si domnisoarele sunt sarbatorite in restaurantele si cafenelele cu specific international din Iulius Town Timisoara.


Meniuri apetisante, muzica live si o atmosfera cosmopolita sunt ingredientele unei seri de 8 Martie perfecte. 

Un cadou insotit de savoare sau o surpriza bine pregatita pot transmite intreaga apreciere pentru sotii, mame, fiice, bunici sau prietene.

De ziua lor, locatiile din Iulius Town le-au pregatit femeilor oferte speciale si preparate aromate, asezonate cu un ambient relaxant.

In meniul Lexico, locul in care bucataria urbana face spectacol, gasiti mancaruri delicioase, cum ar fi rata cu sos de visine. Gusturi rafinate va vor incanta si la Atmosphere, prin combinatii de fructe de mare sau muschi de vita si hribi.

Pentru cei care cauta un loc aparte pentru a sarbatori femeile din viata lor, Select Bistro este o alegere potrivita. Mai ales pentru ca au pregatit un meniu special, care include piept de pui sau muschiulet de porc umplut cu fructe confiate si in crusta de panko mediteranean, acompaniat cu muzica live.

Cu preparate apetisante s-au pregatit si cei de la Sova`s, un loc unde bucataria este la rang de arta.

Iar la Ana Lugojana, meniul traditional romanesc este vedeta. Pentru cele care prefera specificul mediteranean, la C-House Milano si Manufaktura femeile beneficiaza de discounturi festive.

Descopera ofertele speciale din locatiile Iulius Town Timisoara si sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii cu mancare buna! (I.P.)

 

Leave a Reply