DELIRUL PUTERII. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, din nou, pe Ludovic Orban pentru functia de premier, sustinand ca este “expert” in combaterea coronavirusului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a redesemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier, desi, in urma cu trei sapatamani, Curtea Constitutionala “a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Presedintele Romaniei si Parlamentul Romaniei, in legatura cu desemnarea de catre Presedintele Romaniei a candidatului Ludovic Orban la functia de prim-ministru”.


Trecand peste decizia CCR, din 24 februarie 2020, Klaus Iohannis si-a anuntat decizia, pe care a motivat-o, spunand ca Guvernul Orban a gestionat foarte bine situatia privind criza generata de epidemia de coronavirus.

Mai mult, presedintele a precizat ca toate discutiile purtate, astazi, in teleconferinta, cu partidele parlamentare in vederea desemnarii unui premier au fost constructive.

“Toate discutiile au fost foarte bune, foarte constructive. Toate abordarile politicienilor cu care am discutat au fost consistente, mature si constructive. Toata lumea a inteles ca suntem intr-o situatie speciala. In cadrul acestor consultari am primit o singura propunere de persoana care sa fie desemnata premier. Guvernul Orban a lucrat foarte bine de cand a aparut criza generata de coronavirus. Rezultatele se vad. Avem relativ putine cazuri de infectii cu coronavirus. Este imposibil de imaginat ca in timpul acestei lupte, unde noi formam o echipa serioasa, sa schimbam totul peste noapte, intrucat nimic nu ar mai functiona. L-am desemnat pe Ludovic Orban pentru pozitia de prim-ministru”, a declarat Klaus Iohannis.

Paradoxal, desi este prezentat ca un “expert” in combaterea coronavirusului, liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, astazi, ca se va autoizola la Vila Lac 1, intrucat senatorul PNL Virgil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat, luni, la sedinta BPN a Partidului National Liberal si este posibil sa fi transmis infectia… (Mara Ion)

Leave a Reply