Un avocat a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a atacat un livrator de pizza cu un cutit de vanatoare. “A aplicat lovituri persoanei vatamate, fiind vizate zone vitale”, au anuntat procurorii

Un incident violent petrecut, luni seara, pe o strada din municipiul Giurgiu, a socat opinia publica, in conditiile in care protagonistul principal a fost un avocat din Baroul Giurgiu, care s-a napustit asupra unui tanar un cutit de vanatoare de tip maceta, provocandu-i mai multe rani.


Politistii au intervenit la timp pentru a salva viata victimei, iar atacatorul a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatiile de tentativa de omor si tulburarea linistii si ordinii publice, urmand sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Avocatul, care profeseaza mai mult in oraselul Bolintin Vale, a atacat cu maceta un tanar in varsta de 26 de ani, livrator de pizza la una dintre firmele de profil din municipiu, evenimentul petrecandu-se chiar in apropierea cabinetului sau. Atacatorul a vizat zone vitale ale victimei, una dintre lovituri provocandu-i leziuni traumatice la umarul drept.

„In dosarul penal nr. 225/P/2020 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti se efectueaza urmarirea penala fata de o persoana de sex masculin, avocat in cadrul Baroului Giurgiu, pentru tentativa la infractiunea de omor si infractiunea de tulburarea ordinii si linistii publice, retinandu-se, totodata starea de recidiva post-condamnatorie.

In fapt, in ziua de 13 aprilie, in jurul orelor 17 – 17,30, in municipiul Giurgiu, in loc public, pe fondul unei discutii contradictorii, inculpatul, avocat in cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cutit de vanatoare, de tip maceta, a aplicat in mod repetat, mai multe lovituri persoanei vatamate, un barbat in varsta de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzandu-i persoanei vatamate leziuni traumatice in zona umarului drept.

De asemenea, in aceleasi imprejurari, inculpatul a proferat amenintari la adresa persoanelor prezente la locul faptei, actiunea acestuia fiind de natura a tulbura ordinea si linstea publica.

Fata de inculpat, procurorul din cadrul parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a dispus masura retinerii pe o durata de 24 de ore si a sesizat Curtea de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva”, se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply