PE SURSE. Un fost procuror din Timisoara, transportat la spital cu mai multe fracturi! Acesta a declarat ca a cazut de pe o scara

Intr-o perioada de pandemie in care aproape toti bolnavii care ajung la spital sunt diagnosticati cu Covid-19, fostul procuror timisorean Gheorghe Brad (foto, stanga) reprezinta exceptia care intareste regula.


Fostul magistrat, actualmente executor judecatoresc aflat in vizorul DIICOT Caras-Severin, intr-un dosar penal privind devalizarea statiunii Baile Herculane, s-a prezentat, zilele trecute, la Urgentele Spitalului Clinic Municipal, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut de pe o scara.

Medicii l-au supus unei investigatii medicale si, astfel, au stabilit ca Gheorghe Brad are cateva fracturi, insa starea sa nu este foarte grava.

In conditiile in care fisele pacientilor sunt confidentiale, sursele noastre nu au reusit sa afle mai multe detalii despre ranile fostului procuror sau daca va fi supus vreunei interventii chirurgicale. Se pare, totusi, ca ar fi vorba despre cateva coaste afectate de la cazatura…

Reamintim ca Gheorghe Brad, fost procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, a fost ridicat de mascati, in data de 26 octombrie 2017, chiar dintr-o sala de judecata de la Tribunalul Caras-Severin, alaturi de alti membri ai gruparii infractionale care au jefuit patrimoniul statiunii Baile Herculane. Acuzatiile vizeaza infractiunile de constituire a unui grup infractional, abuz in serviciu, delapidare, spalare de bani, sustragere de sub sechestru, santaj, inselaciune si distrugere.

In seama executorului judecatoresc Gheorghe Brad s-a retinut faptul ca a vandut la preturi derizorii, catre omul de afaceri Alexandru Gavrilescu, mai multe hoteluri aflate sub sechestru judiciar.

In decembrie 2017, Curtea de Apel Timisoara a decis sa respinga cererea DIICOT Caras-Severin de prelungire a controlului judiciar in dosarul nr. 93-D/P/2015 si sa revoce definitiv masura preventiva. (G.I.)

One thought on “PE SURSE. Un fost procuror din Timisoara, transportat la spital cu mai multe fracturi! Acesta a declarat ca a cazut de pe o scara

Leave a Reply