DARE DE SEAMA. Titu Bojin a publicat lista investitiilor cu care se mandreste, dupa 20 de ani de “domnie” la ABA Banat. Pista de biciclete pana la frontiera cu Serbia, la loc de cinste

Inainte de a se arunca in batalia electorala pentru cucerirea Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin si-a dat acordul sa fie schimbat de la conducerea Administratiei Bazinale de Apa Banat, institutie pe care a condus-o aproape 20 ani.


In cadrul unei autentice “dari de seama” postate pe pagina sa de Facebook, Titu Bojin spune ca a fost de acord cu schimbarea, a facut un pas in lateral in ceea ce priveste conducerea ABA Banat, pentru a se putea dedica obiectivului sau politic, revenirea in fruntea CJ Timis.

Cel mai redutabil adversar al presedintelui UNPR Timis va fi, cu siguranta, candidatul PSD, Calin Dobra, insa nu trebuie minimalizata nici prezenta la startul alegerilor locale a candidatului PNL, Alin Nica.

In conditiile in care alegerile locale bat la usa, se poate considera ca lista realizarilor lui Titu Bojin la carma ABA Banat este un prim pas catre lansarea campaniei sale electorale.

Iata cu realizari publice se mandreste Titu Bojin, la finalul unui mandat de director care s-a intins pe o perioada de 20 de ani.  

“In toti acesti ani am facut tot posibilul de a avea parte de ape curate in Banat, sa protejam vietile oamenilor si gospodarile acestora de furia viiturilor atunci cand a fost cazul, sa traim cat mai sigur si sanatos impreuna cu natura.

Am finalizat, impreuna cu echipa mea, proiecte de referinta pentru vestul tarii. In ce masura am reusit, va las pe voi sa apreciati prin prisma investitiilor ce s-au facut in acesti ani, in reabilitarea malurilor si digurilor pentru prevenirea inundatiilor in Banat, in modernizarea nodului hidrotehnic de la Sanmihaiu Roman, nefunctional de aprox. 60 de ani, si a altor investitii strategice.

Dar sa nu uitam nici de cea mai frumoasa cladire din oras, poate ca sunt subiectiv, cea a Palatului Apelor. Anul viitor cand Timisoara va fi Capitala Europeana, orasul se poate mandri cu o cladire de o frumusete deosebita.

Fara sa fiu lipsit de modestie, m-am implicat activ ca sa infiintam in Timisoara si Regia Navigabila a Canalului Bega, pentru ca timisorenii sa se bucure de plimbarea cu vaporasul pe Bega si sa existe un cadru legal in ceea ce priveste exploatarea acestui rau.

De asemenea, am reabilitat sediile formatiilor de lucru din Topolovatul Mare, Taria, Surduc, Costeiu, Baile Herculane, Deta, Caransebes, Resita etc.

Un alt obiectiv cu care ma mandresc este faptul ca am reusit sa facem o pista pentru biciclete pe digul malului Bega pana la frontiera cu Serbia, pista de care se bucura foarte multi iubitori de ciclism si natura. Nu m-a interesat niciodata apartenenta politica a cuiva, ci doar interesul public si al cetatenilor.

Tot ce am facut, am facut cu buna credita si cu dorinta ca ABA Banat sa fie o institutie respectata si apreciata in randul comunitatii noastre.

Nu va ascund faptul ca imi doresc sa pot ajuta mai mult timisenii si banatenii mei dragi, iar pentru acest lucru voi candida la presedintia Consiliului Judetean Timis. In contexul acesta nu puteam sa conduc o institutie importanta si sa fiu in acelasi timp in campanie electorala si in opozitie cu actuala guvernare.

Voi ramane fidel oamenilor si institutiei care mi-a oferit atatea satisfactii profesionale si personale, voi fi la fel de implicat pentru ca Timisul si Banatul in general sa aiba ape linistite si curate.

Am fost, sunt si voi ramane alaturi de oameni, iar daca pot sa ajut, o fac cu bucurie. Bunul Dumnezeu sa ne dea sanatate tuturor, sa incercam sa fim mai buni si intelepti, aceasta virtute a intelepciunii, spun unii, venind odata cu varsta”, se mentioneaza in darea de seama semnata, cu prietenie, de Titu Bojin. (Mara Ion)

Sursa foto: Ziua de Vest

Leave a Reply