Inca 3 plantatii de cannabis, “recoltate” de procurorii DIICOT. Culturile, descoperite in vestul tarii, erau infiintate la locuintele traficantilor

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus, in data de 20.07.2020,  retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor T.B.A., S.E.M. si R.D., pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.


In cauza s-a stabilit faptul ca, in cursul anului 2020, inculpatii au infiintat la locuintele lor mai multe culturi de cannabis.

La aceeasi data, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Arad au efectuat 3 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Arad, in urma carora au fost identificate 3 plantatii de cannabis si au fost ridicate 61 de plante in diferite stadii de dezvoltare, 30 de grame de cannabis, 6 lampi, 2 ventilatoare, tubulatura, 5 grindere, 3 cantare, 1 pistol cu gaz, un cort pentru plantatii indoor, precum si suma de 2.050 de lei.

In cursul zilei de astazi, inculpatii vor fi prezentati Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile fost efectuate cu sprijinul lucratorilor de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad. (V.E.)

 

Leave a Reply