Carusel venetian, terase tematice, cadru natural si o familie de ratuste, atractiile Iulius Gardens, oaza de liniste din centrul Timisoarei (P)

Intr-un context atipic, si vacanta este altfel. Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, experientele in aer liber sunt sursele de energie pozitiva si distractie.


De aceea, parcul din Iulius Town Timisoara reprezinta principala destinatie atunci cand vrei joaca, relaxare si natura, intr-un singur loc. Partenera la distractie este si familia de ratuste instalata pe lacul din Iulius Gardens, care a devenit o atractie in sine.

Contextul s-a schimbat, dar bucuria de a ne petrece timpul cu cei dragi si dorinta de a vizita locuri spectaculoase a ramas aceeasi.

Pentru cei mici, vacanta este mai frumoasa cand o combina cu activitati captivante. In mijlocul Iulius Gardens troneaza caruselul venetian etajat, un loc fascinant, adorat de copii.

Acesta ii asteapta pe doritorii de calatorii de poveste de luni pana vineri, de la ora 12, pana la 22, iar sambata si duminica, de la ora 10 la 22. Pretul unui bilet este de 5 lei. Caruselul etajat, unic in tara, a fost creat special in Italia de un producator cu peste 50 de ani experienta in industria parcurilor de distractie. Seara, jocul celor peste 1.500 de luminite, cescutele care se invart si calutii care se balanseaza creeaza o atmosfera de basm.

Cea mai noua atractie din Iulius Gardens sunt o rata si cei zece boboci ai sai, care s-au instalat aici inca din luna mai. In fiecare zi, micile vedete fac spectacol si se lasa fotografiate, spre incantarea copiilor, dar si a celor mari. Locatarele inaripate au fost atrase de cadrul natural oferit de cel mai nou parc din oras si au devenit „vedete” printre timisoreni, care nu rateaza sansa de a completa plimbarea in aer liber cu o vizita in jurul lacului, pentru a le admira cum plutesc printre nuferi.

Iar pentru ca experientele sa fie complete, Iulius Town propune numeroase evenimente in aer liber, pentru intreaga vara. Cinema outdoor, teatru de papusi, concerte, ateliere creative si multe altele se regasesc pe agenda fiecarui weekend.

Relaxarea din parc poate fi armonios impletita cu o experienta culinara internationala, propusa de numeroasele terase cu deschidere spre spatiul verde. Iulius Town reuneste cea mai diversificata oferta de entertainment din oras, cu peste 15 locatii in aer liber, unde poti savura cele mai apetisante preparate, dar si sa te bucuri de petreceri tematice, in siguranta.

Daca tot ce ai nevoie pentru a-ti incarca bateriile este o plimbare in natura, parcul din Iulius Town te incanta cu locuri umbroase oferite de arbori maturi precum tei, cedri, fagi, artari, stejari, brazi, pini sau duzi ornamentali, dar si cu un covor de gazon pe care poti citi o carte sau te poti juca cu familia.

Te asteptam alaturi de familia de ratuste in Iulius Gardens, sa petrecem impreuna zilele de vara! (I.P.)

Leave a Reply