Profesionisti din diverse domenii se regasesc pe lista de candidati a PSD Timis pentru Consiliul Local Timisoara (P)

Voichita Lazureanu, candidatul PSD pentru Primaria Municipiului Timisoara, are alaturi o redutabila echipa de profesionisti.


Lista de candidati ai PSD Timisoara pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 este deschisa de tanarul Sebastian Raducanu, secretarul executiv al organizatiei, care este si optiunea pentru postul de viceprimar.

Sebastian Raducanu este absolvent a doua facultati, avand specializarea de economist-jurist. In momentul de fata este antreprenor, director la un grup de firme si presedinte al echipei BC Timba, care ani de zile a activat in liga nationala de baschet.

Pe locul II se afla profesorul Sorin Ionescu, directorul Colegiului Banatean, una dintre cele mai renumite institutii de invatamant din Timisoara. Acesta este actualmente si consilier local, secretarul Comisiei pentru administratie locala, juridica, ordine publica, drepturile omului si probleme ale minoritatilor. Ionescu este un profesor de istorie remarcabil si un manager usor de declarat ”de nota 10”, pentru modul in care reuseste sa conduca institutia de invatamant, de ani buni.

Pe lista se regaseste apoi Andra Lapadatu, care este in momentul de fata consilier municipal. Tanara a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica si lucreaza ca ABAP consultant la o prestigioasa firma de IT.

Locul patru este ocupat de Radu Toanca, fost jurnalist si fost director al unui club sportiv municipal, care a mai ocupat in trecut postul de consilier local, timp de doua mandate.

Pe lista PSD se regaseste si Ioan Stefan Szatmari, consilier local in mandatul 2016-2020, consilier judetean in perioada 2012-2016 si director general al celei mai importante companii timisorene din domeniul hotelier.

Urmatoarele doua locuri sunt ocupate de reprezentantele Organizatiei de Femei a PSD Timis. Este vorba despre Gabriela Popovici, de profesie economist, in prezent consilier municipal si presedintele Comisiei Buget din Consiliul Local Timisoara, si despre Luminita Tundrea, reputat avocat al Baroului Timis si consilier local, membru al Comisiei pentru administratie locala.

Urmatoarea pozitie este ocupata de unul dintre cei mai renumiti medici timisoreni, Octavian Mazilu, seful Clinicii Chirurgie II si Oncologie a Spitalului Municipal Timisoara. Acesta este profesor universitar doctor la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si consilier municipal, membru al Comisiei pentru administrarea domeniului public si privat.

Razvan Barta este urmatoarea propunere a PSD pentru Consiliul Local la alegerile din 27 septembrie. Tanarul este absolventul Facultatii de Drept din cadrul UVT si ocupa functia de presedinte al TSD Timisoara.

Locul zece pe lista este ocupat de regizorul Ion Ardeal Ieremia, fost secretar de stat la Ministerul Culturii in Guvernul PSD, care a mai ocupat postul de consilier municipal. Ieremia este un regizor foarte apreciat si o personalitatea a culturii timisorene.

PSD continua lista cu Loredana Florineta Olajos de la PPU(sl), partenerii de alianta pentru aceste alegeri locale. Candidata umanistilor a studiat Dreptul si are propria afacere.

Simona Ecaterina Bejan ocupa locul doisprezece pe lista de consilieri locali. Candidata PSD este profesor de matematica si conduce de ani buni Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Timisoara.

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Timis. Executat de SC Best Media Communication SRL. Cod mandatar financiar: 21200019)

Leave a Reply